DOLAR
32,3367
EURO
35,1626
ALTIN
2.244,08
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Evcil Hayvanlarınız Anker ile Güvende

Tüketicileri akıllı ve yüksek performanslı ürünlerle buluşturmayı başaran Anker, eufy Security kategori markasıyla evinizin güvenliğinden emin olmanızı sağlıyor.

Evcil Hayvanlarınız Anker ile Güvende
28.09.2022 13:50
2.928
A+
A-

Tüketicileri akıllı ve yüksek performanslı ürünlerle buluşturmayı başaran Anker, eufy Security kategori markasıyla evinizin güvenliğinden emin olmanızı sağlıyorPiyasaya sunduğu güvenlik kameraları sadece evin güvenliğini değil, aynı zamanda tüylü dostlarımızın da güvenliklerinden emin olunmasına yardımcı oluyor.

 

Sonbaharla birlikte iş ve okul temposu hızlanmaya başladığından zamanımızın çoğunu evlerimizin dışında geçiriyoruz. Ancak evimizin güvenliği konusu her zaman aklımızın bir köşesinde kalmaya devam ediyor. Tam da bu noktada hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, evlerdeki güvenliği sağlamayı kendine görev edinerek güvenlik konusunu dert olmaktan kurtarıyor. eufy Security kategori markası altında geliştirdiği son teknoloji güvenlik kameralarıyla evlerin iç ve dış mekanlardaki güvenliğini sağlamayı başaran Anker, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle kameralarındaki evcil hayvan algılama özelliğine dikkat çekiyor. Yalnızca evin güvenliğini değil aynı zamanda tüylü dostlarımızın da güvenliğini düşünen Anker eufy Security güvenlik kameraları, hareket algılama sensörleriyle evdeki hareketliliği algılayarak uygulama aracılığıyla ev sahibiyle paylaşabiliyor. Böylelikle kullanıcılar hem evin hem de ev içerisindeki dostlarının güvenliğinden emin olabiliyor. 

 

Gözünüz arkada kalmasın

Anker, eufy Security kategori markasıyla size, ailenize, evcil hayvanınıza ve evinize ultra güvenlik sunuyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip ürünleriyle ister evin içerisinde ister evin dışındaki hareketliliği kontrol edebiliyorsunuz. Cihazların Apple HomeKit, Google Assistant, ve Amazon Alexa ile entegre kullanılabilmesi sayesinde evin içerisindeki evcil hayvanların güvenliği de artık sizin kontrolünüz altında. 

 

2K görüntü çözünürlüğüne sahip Anker eufy Security 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera, dahili yapay zekası sayesinde hareketi algılayıp tanımlayabiliyor ve hareket algılandığında kamera otomatik olarak hareketli nesneyi takip ediyor.   Yerleşik iki yönlü ses teknolojisi sayesinde, uzaktan da sesli komut alabilen kamera, evcil hayvanlarla evdeymişiz gibi iletişim kurmamıza destek oluyor. Ayrıca çift depolama seçeneği ve düşük ışıkta bile etkili gece görüşü sayesinde de kusursuz bir güvenlik sağlıyor. 120 günlük pil ömrüne ve hassas hareket dedektörüne sahip eufy Security Solocam L40, 2K yüksek çözünürlüğe sahip dış mekan kamerası sayesinde 600 lümen spot ışığı ve gelişmiş gece görüşünü kullanarak istenmeyen ziyaretçileri hemen aydınlatıyor. Yapay zekası sayesinde, yalnızca insanlar algılandığında uyarılar gönderen cihaz,  geçen hayvanlar veya sallanan ağaç dalları tarafından tetiklenen yanlış uyarıları azaltıyor. 

 

Tek şarjla 365 gün pil ömrü sunan eufyCam 2 Pro ise insanları, hayvanlardan ve nesnelerden ayırt eden akıllı teknolojisi sayesinde yanlış uyarıları azaltıyor. 2K çözünürlüğü ve yüksek ışık hassasiyetli sensörü sayesinde de daha fazla ışığın yakalanmasına ve izlenen toplam yüzey alanının artmasına olanak tanıyor.  Kategorinin yeni ürünlerinden eufy Security Floodlight Cam 2 Pro ise 360 derece yatar rotasyonla kör nokta riski olmaksızın güvenliği sağlamayı başarıyor. 2K HD kalitesindeki çözünürlüğü, gece ve gündüz neler olup bittiğini cihazdaki yapay zeka teknolojisi sayesinde gözlemleyebilen kamera, 3000 lümen parlaklık derecesi ile davetsiz misafirleri caydırıyor ve geceleri de net renkli kayıt yapıyor. 1080p HD kalitesi ve 135 derecelik diyagonal görüş alanı bulunan eufy Security eufycam 2C,  insanların vücut şeklini ve yüz modelini akıllı bir şekilde algılayabiliyor. Ayrıca tek şarjla 180 güne kadar pil ömrü sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı