DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FENDI, Fondazione Arnaldo Pomodoro ile Yeni Bir Ortaklığa İmza Attı

Arnaldo Pomodoro’ya adanmış sergi Mayıs’da Roma’daki Palazzo della Civiltà Italiana’da Sergilenecek FENDI ve Fondazione Arnaldo Pomodoro, Arnaldo Pomodoro’ya adanan ve aynı ismi taşıyan büyük bir sergiyi hayata geçirerek .

FENDI, Fondazione Arnaldo Pomodoro ile Yeni Bir Ortaklığa İmza Attı
19.01.2023 17:30
371
A+
A-

Arnaldo Pomodoro’ya adanmış sergi Mayıs’da Roma’daki Palazzo della Civiltà Italiana’da Sergilenecek

FENDI ve Fondazione Arnaldo Pomodoro, Arnaldo Pomodoro’ya adanan ve aynı ismi taşıyan büyük bir sergiyi hayata geçirerek . Il Grande Teatro delle Civiltà (Arnaldo Pomodoro Büyük Medeniyetler Tiyatrosu), 12 Mayıs – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında FENDI’nin  Roma ‘daki Genel Merkezi olan Palazzo della Civiltà Italiana’da ağırlanacak.

FENDI ve Vakıf arasındaki işbirliği, her iki tarafın misyon ve vizyonunun ortak ifadesini, tarihi mirasa saygıyı, sanatın yayılmasına verdiği önemi birleştirecek bir araç olarak hayata geçiyor. iş birliği; sanatın kutlanması konusunda,  diller, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik açısından yepyeni bir dışa vurum metoduyla gerçekleşecek.

FENDI ve Fondazione Arnaldo Pomodoro’nun yolları, 2013 yılında, FENDI’nin Milano’daki merkezini Fondazione’nin eski sergi alanı olan 35 Via Solari adresinde kurduğunda kesişti. Alan, Arnaldo Pomodoro’nun sanatsal kariyerinin en önemli ve temsili çalışmalarından biri olan ve Fondazione’nin işbirliği sayesinde her zaman sergileyebildiği ve halka açık hale getirebildiği çevre çalışması Ingresso nel labirinto’ya (Labirentin Girişi) ev sahipliği yapıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı