DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Fibabanka’dan Daikin Türkiye ile Faizsiz, 18 Ay Vade ile Alışveriş İmkânı

Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına anında çözüm geliştirerek hayatlarını kolaylaştıran ve her koşulda yanlarında olan Fibabanka, iklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Daikin ile yeni bir iş birliği anlaşmasına imza attı.

Fibabanka’dan Daikin Türkiye ile Faizsiz, 18 Ay Vade ile Alışveriş İmkânı
09.09.2022 14:10
334
A+
A-

Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına anında çözüm geliştirerek hayatlarını kolaylaştıran ve her koşulda yanlarında olan Fibabanka, iklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Daikin ile yeni bir iş birliği anlaşmasına imza attı. Fibabanka, Daikin Türkiye anlaşmaları mağazalarında 18 aya kadar sıfır faiz imkânı sunuyor.

 

Teknolojik alt yapısı ile müşterilerine ve sektöre değer katan ürün ve hizmetler sunarak Bankacılık sektörüne yön veren Fibabanka, sektörünün önde gelen markalarıyla iş birliği yapmaya devam ediyor. Fibabanka, anlaşmalı mağazalar portföyüne iklimlendirme sektörünün dünyada lider markası Daikin’i ekledi. 

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, şöyle dedi: “Fibabanka olarak, tüketicilerin alışveriş ihtiyaçlarında finansal kolaylıklar sağlayabilmek amacıyla birçok sektörde iş ortaklıkları geliştirmeye hız kesmeden devam ediyoruz. Dijital bankacılığın gelişmesine katma değer sağlayacak öncü uygulamalar geliştiriyor, alternatif ödeme yöntemleri sunuyoruz. Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan başlayıp Servis Modeli Bankacılığı ile daha da güçlenen yaklaşımımız kapsamında amacımız; müşterilerimize günlük alışverişlerini yaptıkları kanallar üzerinden, başta finansman olmak üzere ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini erişilebilir ve kolay bir şekilde sunmak. Bu hedefle sunduğumuz alışveriş  kredilerinin en önemli özelliği ise uzun vadelerde ve masrafsız olması. Şimdi de Türkiye’nin iklimlendirme devi Daikin Türkiye ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Böylelikle klima alışverişlerinde, Fibabanka müşterisi olan ya da olmayan herkese, sahip olduğu kredi kartı limiti ile sınırlı kalmadan Daikin Türkiye anlaşmalı mağazalarında anında kredi imkânı sağlıyoruz. Bu vesileyle Daikin Türkiye’nin kadın istihdamı ve fırsat eşitliğini desteklemek amacı ile hayata geçirilen Daikin Sakura Kadın Projesi kapsamında bayilik yapan 16 kadın girişimciye de destek olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.”

 

Daikin Türkiye Bireysel Sistemler Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yazar da; “Sektörlerin iş ortaklıkları günümüzde önemli hale geldi. Daikin Türkiye olarak birçok sektör ile iş birliği yapıyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Fibabanka ile yaptığımız bu anlaşma ile de sağladığımız kolay alışveriş olanağıyla daha çok tüketicimize Daikin konforu ve uzmanlığını yaşatacağımızı düşünüyoruz“ dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı