DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FilmBox Arthouse, 2022’yi Müzikallerle Kapatıyor

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7.

FilmBox Arthouse, 2022’yi Müzikallerle Kapatıyor
13.12.2022 17:22
262
A+
A-

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7. Sanat sinemanın unutulmaz eserlerini, efsanevi isimleri ve kült yapımları ekranlarımıza getirmeye devam ediyor.

 

Mavi Melek (The Blue Angel) – 15 Aralık Perşembe, Saat 15:45 

Unutulmaz Marlene Dietrich’in başrolde olduğu bir sinema klasiği. 1924 Almanya yapımı film, göze çarpmayan bir edebiyat öğretmeni olan Immanuel Rat ile Lola Lola ismiyle tanınan bir kabare yıldızı arasındaki aşkın yıkıcı gücünün hikayesini anlatıyor. Aşık bir adam işini bırakıp evli bir aktrisle yola çıkmaya karar verir. Ama bir vamp kadınla evlenmenin kötü bir adım olduğu ortaya çıkar ve edebiyat profesörü insanların maskarası haline gelir.

 

Titus ve Mirabella (Titus And Mirabella) – 17 Aralık Cumartesi, Saat 23:00 

Daha önce hiç ilişki yaşamamış iki insan, birbirleriyle ilk randevularında bir araya gelirler. Her ikisi de bir ilişkiyi tutkuyla arzulamaktadır; ancak bu ilk randevu ikisi için de sıkıcı geçmektedir. İkisi de çabalar, gerçekten çabalarlar, ama hiçbir şey bekledikleri gibi gitmemekte, aksilikler birbirini kovalamaktadır.

 

Filmbox Arthouse yayınlarına, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 344 ve Vodafone TV Kanal 56 üzerinden ulaşılabiliyor. Filmbox Arthouse içeriklerine ayrıca filmbox websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

 

SPI International, FilmBox ArtHouse’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı