DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FilmBox Arthouse'da Nisan Ayında John Wayne Rüzgarı Esiyor!

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7.

FilmBox Arthouse'da Nisan Ayında John Wayne Rüzgarı Esiyor!
11.04.2023 13:20
182
A+
A-

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7. Sanat sinemanın unutulmaz eserlerini, efsanevi isimleri ve kült yapımları ekranlarımıza getirmeye devam ediyor.

Hollywood’un bir diğer efsanesi, farklı janralarda unutulmaz performanslarını izlediğimiz, ancak ebedi ününü Western filmleriyle kazanan John Wayne, sinema klasikleri arasında yer etmiş 4 muhteşem filmiyle 14 – 19 Nisan tarihleri arasında FilmBox Arthouse ekranlarında!

Kadın Satılmaz (The Quite Man) –  14 Nisan Cuma, Saat 23:00 

1950’lerin sinemasında yeni bir janra olan dönem filmlerinin erken örneklerinden biri olan “Kadın Satılmaz”, John Wayne’ni Hollywood’un en güzel kadınlarından Maureen O’Hara ve Victor McLaglen, Ward Bond, Barry Fitzgerald gibi büyük yıldızlarla bir araya getiriyor. Filmin öyküsünde, İrlanda’da doğduğu topraklara geri dönen bir adam, bir anda kendini içinde bulduğu macerayı yaşarken, bir yandan da unuttuğunu sandığı geçmişiyle yüzleşiyor.

Soğuk İntikam (Cold Vengeance) – 18 Nisan Salı, Saat 15:00 

Gün içerisinde hayatın koşturmasından zaman ayırıp, muhteşem bir Western izleme vakti! Beyaz perdeyi ateşe veren bu sürükleyici intikam öyküsünde Vahşi Batının Ebedi Silahşörü John Wayne, en az kendisi kadar aşina olduğumuz eşlikçisi Yakima Canutt’la birlikte rol alıyor. Babası haydutlar tarafından katledilen John Mason (Wayne) katili ele geçirmek için bir plan yapar, ancak katilin de kendi planını yapmakta olduğundan habersizdir! Muhteşem düello sahnesiyle sinema severlerin belleğinde yer eden Soğuk İntikam, yenilenmiş ve renklendirilmiş olarak ilk kez ekranlara geliyor.

Mak Lintok: Altın Adam (Mclintock!) – 19 Nisan Çarşamba, Saat 11:50 

John Wayne ve Maureen O’Hara bir kez daha bir arada! Macerayı, eğlence ile harmanlayan bu kült Western’de sengin çiftlik sahibi G.W. McLintock, çiftçiler, toprak sahipleri, Kızılderililer ve yozlaşmış hükümet yetkilileri arasında barış sağlamak için topraklarında gücünü ve etkisini kullanır; ancak özel hayatını yönetmenin çatışmaları yönetmekten daha zor olacağını öğrenir. Filmde, John Wayne’in kendisi de önemli bir sinema karakterine sahip olan yakışıklı oğlu Patrick Wayne de rol üstleniyor.

Cennet Kanyonu (Guns Along the Trail tock!) – 19 Nisan Çarşamba, Saat 17:55 

Günün ikinci John Wayne filminde, gizli kimliğiyle Meksika sınırındaki kalpazanların peşine düşen bir kanun adamının öyküsünü izleyeceğiz. John Wyatt, bir kalpazanlık işini ortaya çıkartmak için görevlendirilir ve Doc Carter’ın gösteri grubuna katılır. Ekip Kıvırcık Joe’nun kontrolü altında bulunan bir kasabaya geldiğinde, burada pek hoş karşılanmazlar. Bir süre sonra John, aradığı kalpazanın bu kasabada olduğunu fark eder ve olaylar gelişir.

Filmbox Arthouse yayınlarına, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 344 ve Vodafone TV Kanal 56 üzerinden ulaşılabiliyor. Filmbox Arthouse içeriklerine ayrıca filmbox websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

SPI International, FilmBox ArtHouse’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı