DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Game Garaj Slayer3 Intel 13. Nesil İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU ile Sizlerle

Game Garaj Slayer3, Intel 13.

Game Garaj Slayer3 Intel 13. Nesil İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU ile Sizlerle
08.03.2023 13:20
433
A+
A-

Game Garaj Slayer3, Intel 13. Nesil İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU İle Geliyor. 

Yeni teknolojileri dünya ile aynı anda Türkiye pazarına sunmayı hedefleyen Game Garaj, Slayer3 serisi dizüstü bilgisayarlarında, Intel 13. Nesil Intel işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 serisi GPU’dan güç alıyor.    

Yeni nesil CPU ve GPU dan güç alan Game Garaj Slayer3 dizüstü serisinde, birçok yeni özellik kullanıcıların hizmetine sunuluyor. 

  • 13. Nesil Intel Core işlemci, bir önceki nesil işlemciye göre %30’a varan performans artışı sağlıyor. 

  • NVIDIA GeForce RTX 40 serisi, bir önceki nesil RTX 30 serisine göre %30’a varan grafik performans artışı sağlıyor. 

  • MUX switch sayesinde, dahili ya da ayrık (NVIDIA) ekran kartı devre dışı bırakılarak kullanım durumuna göre grafik performansı ya da pil süresi artışı sağlanabilir. Bu ayarlar kolay bir kullanıcı arayüzü sağlayan Feature Manager yazılımı üzerinden yapılabiliyor. 

  • Type-C USB 3.2 Gen 1/ DP port ile 2. monitöre görüntü aktarılmasına ve cihaz üzerinde bulunan HDMI portu ile toplam 2 farklı monitör bağlantısına olanak veriyor.  

  • Slayer3 serisi tüm modellerde kullanıcılar, 4800Mhz – 5200Mhz yüksek hızlı bellek modüllerinin avantajları yanı sıra, 115W +25W TGP gücü ile yüksek grafik performansı alabilecekler. 

  • Tüm Slayer3 serisi notebooklar, PCI-E 4.0 Gen4, yüksek okuma/yazma hızlı M.2 SSD diskleri kullanmanıza olanak sağlıyor ve satın alırken yüksek hızlı SSD’ler ile özelleştirilebiliyor. 

  • 4 bölge aydınlatmalı Türkçe Q klavye, kullanıcı tarafından cihazlarla birlikte gelen Feature Manager yazılımı ile yapılandırılabilir. 

Slayer3 serisi, 5 adet çapı genişletilmiş termal boru ve özel termal macun ile CPU ve GPU için bağımsız soğutma çözümü sunuyor. 

Slayer3 serisi tüm modeller numerik klavye tuş takımına sahip olup, 4 bölge RGB aydınlatmalı klavye ile gelmektedir. Feature Manager yazılımı ile klavye renk ayarları, fan hız ayarları, mux switch konfigürasyonu ve pil kalibrasyonu yapılabilmektedir. Slayer3 serisi, Game Garaj web sitesinden ( gamegaraj ) özelleştirilerek satın alınabilecek. Depolama ve bellek birimleri kullanıcı tarafından sipariş esnasında yapılandırılabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı