DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Global Trend Otoritesi İstanbul’da

Dünyanın 1 numaralı trend öngörü firması WSGN, Sonbahar-Kış 23/24 çocuk modası trendlerini İstanbul’da açıklıyor! 8 Aralık Perşembe günü saat 14.

Global Trend Otoritesi İstanbul’da
02.12.2022 12:10
222
A+
A-

Dünyanın 1 numaralı trend öngörü firması WSGN, Sonbahar-Kış 23/24 çocuk modası trendlerini İstanbul’da açıklıyor! 8 Aralık Perşembe günü saat 14.00’da 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı bünyesinde gerçekleştirilecek seminere, gelecek vizyonu oluşturmasına yardımcı olacak tüyoları öğrenmek isteyen yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Dünya anne bebek çocuk sektörünün yakından takip ettiği CBME Türkiye – 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, 7-10 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuar sadece ticari bir etkinlik olmakla kalmayıp sektörün gelişimini destekleyici etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

 

Bu kapsamda dünyanın 1 numaralı trend öngörü firması WSGN tarafından fuarda iki özel seminer gerçekleştirilecek. 8 Aralık Perşembe günü saat 11.30’da moda tasarım öğrencilerine özel olarak “Geleceğin Tasarımcılarına WGSN Semineri”, 14.00’de ise yalnızca online kaydını tamamlamış ziyaretçilerin katılım sağlayabileceği ve “Sonbahar-Kış 23/24 Çocuk Modası Trendleri”nin anlatılacağı bir oturum gerçekleşecek.

 

Önümüzdeki yılın modasına dair önemli ipuçlarının paylaşılacağı sunum, sürekli değişim içinde olan moda endüstrisinde geleceğe yön verecek trendlerin açıklanmasıyla rekabet ortamında avantaj sağlayacak. Sonbahar-Kış 23/24 sezonuna yön veren uzman görüşlerinin ve moda trendlerinin paylaşılacağı oturumda sezonun ana renklerinden baskı ve desenlere, sürdürülebilirlikten e-ticaretin yükselişine kadar çocuk modasındaki en güncel yenilikler konuşulacak. Sunumun ardından, soru-cevap bölümüne geçilecek.

 

Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Birer ticari platform olan fuarlar, ekonomik hareketlilik sağladığı gibi aynı zamanda sektörün nabzını yoklamak adına da büyük önem arz ediyor. Biz de sadece ticari olarak kalmayıp endüstrinin geleceğinin şekillenmesine rehberlik etmek amacıyla her yıl düzenlediğimiz etkinlikler ile sektörün gelişimini de destekliyoruz. Hedefimiz 7-10 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak fuarımızda, gerçekleştirilecek çocuk modasına dair sunumlarla birlikte, yerli sektörün dünya modasıyla aynı anda koleksiyonlarını sergilemesini sağlamak” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı