DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası sona erdi!

“Dev turnuvada şampiyon Beşiktaş”   Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 muhteşem bir organizasyonla sona erdi.

Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası sona erdi!
19.12.2022 12:09
380
A+
A-

“Dev turnuvada şampiyon Beşiktaş”

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 muhteşem bir organizasyonla sona erdi. Finalde Beşiktaş ile Karşıyaka’nın karşılaştığı turnuvada kupaya uzanan taraf Beşiktaş oldu. Darüşşafaka Spor Kulübü’nün diğer takımların oyuncularına Dünya Klasiklerini armağan etmesi turnuvaya ayrı bir güzellik kattı.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2018 yılında aramızdan ayrılan kente basketbolu sevdiren adam Gökhan Teksöz anısına düzenlediği 4. Gökhan Teksöz Basketbol Turnuvası U-16 kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş, Karşıyaka, Fenerbahçe, Lüleburgaz, Galatatasaray, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Darüşşafaka ve Gaziantep’in yer aldığı ve 3 gün boyunca süren turnuva müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Turnuvanın sonunda katılımcı ve dereceye giren kulüplere madalya ve kupalarını Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ile Belediye Meclis Üyeleri Aysun Dedeoğlu, Talat Aydın ve Görkem Şişko verdi. 

 

Finalde İzmir-İstanbul derbisi

Rekabetin yanı sıra sportmenliğinde en üst düzeyde gerçekleştiği turnuvada ipi göğüsleyen Beşiktaş oldu. Beşiktaş finalde karşılaştığı rakibi Karşıyaka’yı yenerek kupanın sahibi oldu.  Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçın sonunda her iki takım oyuncuları birbirini tebrik ederken, turnuvanın 3’üncüsü ise, 3’üncülük maçında TED Ankara Koleji’ni yenen Fenerbahçe oldu.

 

Darüşşafaka’dan anlamlı farkındalık

Turnuvanın sonunda Darüşşafaka anlamlı bir farkındalığa imza attı. Darüşşafakalılar turnuvaya katılan diğer tüm takımlara Dünya Klasiklerini armağan ederek okumanın önemine vurgu yaptı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı