DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GROHE X 2023 Zirvesi ‘Suyun Önemi’ temasıyla 7-19 Mart Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

GROHE, 7-19 Mart 2023 tarihleri arasında tüketicileri ve müşterilerini GROHE X’in kendi platformunda dijitalliğin zirvesinde bir deneyime davet ediyor.

GROHE X 2023 Zirvesi ‘Suyun Önemi’ temasıyla 7-19 Mart Tarihlerinde Gerçekleştirilecek
22.11.2022 15:40
259
A+
A-

GROHE, 7-19 Mart 2023 tarihleri arasında tüketicileri ve müşterilerini GROHE X’in kendi platformunda dijitalliğin zirvesinde bir deneyime davet ediyor. ‘Caring for Water-Suyun Önemi’ temasıyla gerçekleştirilecek zirvede uzmanlar yaşamın geleceği, sıhhi tesisat endüstrisi ve ileriye yönelik sürdürülebilir yol haritaları konularında fikirlerini paylaşacak.

 

Etkili sürdürülebilirlik taahhüdü ile ilk sıhhi tesisat markalarından biri olan GROHE, sektörü bilgilendirmek, dünyaya ilham vermek ve değişime destek olmak üzere tasarladığı dijital platform GROHE X bünyesinde, önemli bir zirveye ev sahipliği yapacak. ‘Suyun Önemi’ temasıyla gerçekleşecek GROHE X 2023 Zirvesi,  7-19 Mart 2023 tarihleri arasında online olarak tüketicileri ve müşterilerini bir araya getirecek. 

 

Değişimin bir parçası olma amacıyla tasarlandı

Zirveye yönelik değerlendirmede bulunan LIXIL EMANA Lideri Jonas Brennwald, “Bugün karşılaştığımız sosyal ve çevresel sorunları ele almak için bilgi paylaşımı ve yeni fikir üretimi her zamankinden daha önemli hale geldi. GROHE X Zirvesi, sektörümüzü bilgilendirmek, ilham vermek ve değişimin gerçekleşmesini sağlamak üzere tasarlandı. Bu etkinlik, hibrit müşteri deneyimimizi yeni bir seviyeye taşırken, birlikte geçirdiğimiz zamanın zorluklarıyla yüzleşmek için de bir platform olacak.  Grohe olarak geleceğe dürüstlük, iyimserlik ve sağlam bir işbirliği duygusuyla bakıyoruz. Bu etkinlik aynı zamanda müşterilerimizi gelecek yıllarda çeşitli fiziksel çalışmalarla buluşturmamızın bir başlangıcını ifade ediyor” dedi. 

 

GROHE hibrit müşteri deneyimini genişletiyor

Mart 2021’de piyasaya sürülen dijital deneyim merkezi GROHE X, markanın hibrit müşteri deneyimi tarafında önemli bir araç görevi üstleniyor. 14 farklı dilde 200’den fazla içeriğin yer aldığı platform bugüne kadar 2 milyon kez görüntülendi. Bu dijital topluluk, 2022’nin bahar aylarında Almanya’nın Hemer kentinde GROHE X Marka ve İletişim Deneyim Merkezi’nin açılmasıyla genişletildi. Merkez, karma etkinliklerin yanı sıra eğitim ve içerik üretimi için fiziksel bir ziyaretçi tesisi ile 5 son teknolojiye sahip stüdyoyu bir araya getiriyor. GROHE markasının müşterilerle fiziksel toplantıları ve ürünlerle somut etkileşimi kolaylaştırmak için daha küçük yerel fuarlara katılımının yanı sıra, üç GROHE X Hareketli Kamyon marka deneyimini doğrudan müşteriye sunmayı amaçlıyor. GROHE X Zirvesi ile daha da güçlenen bu hibrit yaklaşım, GROHE’nin esnaf ve proje müşterileri arasında esnek ve kişiye özel etkileşim sunmasını sağlıyor.

 

GROHE X Zirvesi hakkında daha fazla bilgiye dijital deneyim merkezi GROHE X’ten ulaşabilirsiniz. Belirli etkinliklere kayıt için kayıt bağlantıları Ocak ayında takip edilecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı