DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hakan Gence’nin Konukları Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun

Genç oyuncular Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun, Hakan Gence’ye konuştu   Hakan Gence, YouTube programında bu hafta Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun’ı ağırladı.

Hakan Gence’nin Konukları Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun
10.09.2022 10:30
1.379
A+
A-

Genç oyuncular Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun, Hakan Gence’ye konuştu

 

Hakan Gence, YouTube programında bu hafta Sümeyye Akdoğan ve Utku Coşkun’ı ağırladı. Birlikte rol aldıkları dizinin çekimleri sırasında iyi anlaştıklarını belirten ikili, “Çok iyi kaynatıyoruz. Birbirimizin sırtını kolluyoruz” dedi.

 

Rol arkadaşını anlatan Sümeyye Akdoğan, “Utku çok saygılı. Çok kırılsa bile kimseye bir kötü bir laf söylediğini duymadım” diye anlattı. Meslektaşıyla birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Utku Coşkun ise “Ben de Sümeyye’nin dobralığına bayılıyorum. Duvarlarımı kırma sebebim de bu olabilir” diye ekledi.

 

Konu ilişkilerden açılınca imkânsız aşkın her zaman daha çekici olduğuna inandığını söyleyen Akdoğan, “Gerçekten âşıksam yaşadığım ortamı, bütün düzenimi değiştirebilirim” dedi. Rol arkadaşı Utku Coşkun, aşk için her şeyin mubah olabileceğini ancak bazen imkânları çok zorlamamak gerektiğini söyledi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı