DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Hakan Yılmaz akşam yemeğini Kanyon'da yedi

Ünlü dizi ve film oyuncusu Hakan Yılmaz geçtiğimiz gün akşam yemeği için geldiği Kanyon’da objektiflere takılan tanıdık simalar arasındaydı.

Hakan Yılmaz akşam yemeğini Kanyon'da yedi
21.12.2022 17:10
288
A+
A-

Ünlü dizi ve film oyuncusu Hakan Yılmaz geçtiğimiz gün akşam yemeği için geldiği Kanyon’da objektiflere takılan tanıdık simalar arasındaydı. Akşam saatlerinde geldiği Kanyon’da hiç vakit kaybetmeden kendisini bekleyen arkadaşlarının yanına geçen Yılmaz’ın dostları arasında kendisi gibi oyuncu Ebru Cündübeyoğlu da bulunuyordu. Kalabalık bir arkadaş grubu ile Gina’da hem akşam yemeği yiyip hem de uzun uzun sohbet ettiler. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı