DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı.

Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı
24.09.2022 14:00
263
A+
A-

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı. Müzik dünyasının 1 numaralarının halk oylaması ile belirleneceği Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022, Alp Kırşan ve Özge Ulusoy’un sunumuyla ekranlara gelecek. 26 Eylül Pazartesi günü Kuruçeşme’de düzenlenecek ve sanat camiasından birçok ismin katılım göstereceği görkemli gecenin açılışını müziğinin önemli isimlerinden Hande Yener yapacak.

 

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu "Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022" için geri sayım başladı. Toplam 70 adayın, 14 ayrı dalda, halk oylaması ve NR1 özel jürisi ile belirlendiği kazananlar, Alp Kırşan ve Özge Ulusoy’un sunumu ile gerçekleşecek gecede ödüllerine kavuşacak. Müzikseverlerin kullandığı 3 milyonu aşan oylama sonucunda “Yılın En İyileri”**, ödüllerini almak için 26 Eylül Pazartesi günü Kuruçeşme’de düzenlenecek görkemli gecede yerlerini alacak.

 

Genç ve başarılı yeteneklerin de kendini göstereceği bu özel törende bu yıl ilk defa Head&Shoulders Yükselen Yıldızlar Ödülleri’nin sahipleri; başarıları, yetenekleri ve özgüven hikayeleri ile ilham veren Alper ErözerIrmak Arıcı ve Berkay Altunyay oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı