DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hepsiburada’dan Apple Ürünlerine Özel Fırsat Kampanyası

Apple’ın telefon, tablet, bilgisayar ve kulaklık gibi pek çok ürünü, Türkiye'nin Hepsiburada’sı tarafından düzenlenen kampanyada özel fırsatlarla sunuluyor.

Hepsiburada’dan Apple Ürünlerine Özel Fırsat Kampanyası
22.10.2022 14:00
337
A+
A-

Apple’ın telefon, tablet, bilgisayar ve kulaklık gibi pek çok ürünü, Türkiye'nin Hepsiburada’sı tarafından düzenlenen kampanyada özel fırsatlarla sunuluyor. 24-25 Ekim tarihlerini kapsayan kampanya ile tüm Apple ürünleri çeşitli fiyat avantajlarıyla satılıyor. 

 

Türkiye'nin "En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” Hepsiburada, Apple’ın Hepsiburada’daki tüm ürünlerinde geçerli olacak bir fırsat kampanyasını 24-25 Ekim günlerinde müşterilerine sunuyor. 

 

Apple’ın Macbook, iPad ve Apple TV ürünlerinde tüm indirimlere ek olarak sepette 200 TL indirimin uygulandığı kampanyada Apple Watch’lar ek 100 TL ve AirPods’lar ek 75 TL indirimle satılıyor. 

 

iPhone modellerinin de özel fiyatlarla sunulduğu özel Apple kampanyasında ayrıca ürünleri tamamlayacak Apple aksesuarlarına sepette ek 5 indirim uygulanıyor. Bunlara ek olarak Beats ürünlerinde de sepette ek 5 indirimin teknoloji meraklılarını bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı