DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hilton Istanbul Maslak ve Darüşşafaka Basketbol Takımı iş birliği

Sanatı ve sporu destekleyen pek çok etkinliğe ev sahipliği yaparak, dünyaca ünlü isimleri birinci sınıf hizmet anlayışı ile ağırlayan Hilton Istanbul Maslak, Türkiye'nin en köklü basketbol kulüplerinden biri olan Darüşşafaka Basketbol Takımı’yla, sporu destekleyen bir iş birliğine imza attı.

Hilton Istanbul Maslak ve Darüşşafaka Basketbol Takımı iş birliği
12.10.2022 13:40
361
A+
A-

Sanatı ve sporu destekleyen pek çok etkinliğe ev sahipliği yaparak, dünyaca ünlü isimleri birinci sınıf hizmet anlayışı ile ağırlayan Hilton Istanbul Maslak, Türkiye'nin en köklü basketbol kulüplerinden biri olan Darüşşafaka Basketbol Takımı’yla, sporu destekleyen bir iş birliğine imza attı. Sezon boyunca yerli ve yabancı birçok takımı ağırlayacak olan Hilton Istanbul Maslak, bu iş birliği ile Türk basketboluna önemli katkı sağlayacak. 

 

İstanbul’un finans, kültür ve eğlence merkezi Maslak’ta, seçkin otelcilik anlayışı ile hizmet veren Hilton Istanbul Maslak, sanatı ve sporu destekleyen faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye'nin en köklü basketbol kulüplerinden olan, Darüşşafaka Basketbol Takımı’yla bir iş birliğine imza atarak, aralarında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımları ağırlayacak. 

 

11 Ekim Salı günü Türk basketboluna katkı sağlayacak bu önemli iş birliğinin imzalarını atan Hilton Istanbul Maslak ve Darüşşafaka Yönetimi, basketbol sporu adına duydukları mutluluğu ifade etti.  İmza törenine, Hilton Istanbul Maslak Otel Müdürü Ayla Türedi Özkılıç, Darüşşafaka Kulüp Başkanı Abdurrahman Saruhan ve Darüşşafaka Basketbol Takımı oyuncuları eşlik etti. 

 

“Spor ve sanatı desteklemeye devam ediyoruz”

Darüşşafaka ile gerçekleştirdikleri iş birliğine dair bilgiler veren Hilton Istanbul Maslak Otel Müdürü Ayla Türedi Özkılıç, konuşmasında bugüne kadar sanatı ve sporu destekleyen pek çok etkinliğe ve iş birliğine imza attıklarını vurgulayarak şunları ekledi: “Bu sezon itibari ile, Türkiye'nin köklü basketbol kulüplerinden biri olan, bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza atmış Darüşşafaka Basketbol Takımı’na destek veriyoruz. Aralarında, hem Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde hem de FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımların da yer alacağı ekipleri, otelimizde Hilton ayrıcalığı ile ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Amacımız; misafirperver hizmet anlayışı ile hem Darüşşafaka Basketbol takımına, hem de Türk basketboluna katkı sağlamak. Hilton Istanbul Maslak olarak, sanat ve spor ile işbirliği içinde olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. 

 

Darüşşafaka Kulüp Başkanı Abdurrahman Saruhan ise, şöyle konuştu: “Bugün çok keyifli bir anlaşma için buradayız. Hilton Istanbul Maslak ile konaklama sponsorluğu anlaşması için bir araya geldik. Bu keyifli iş birliği bizim için çok önemli. Bildiğiniz gibi bizler gittiğimiz deplasmanlarda misafir edilirken, buraya gelen yabancı takımları da bizler ağırlıyoruz. Tabi bu noktada işaret ettiğiniz noktanın diğer takımlar tarafından kabul ve takdir görmesi önem arz ediyor. Hilton Istanbul Maslak’ta bunu biz çok keyifli bir biçimde yaşıyoruz. Tüm rakiplerimiz burada konaklamayı memnuniyetle karşılayıp çok istekli davranıyorlar. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibimiz Bakken Bears daha şimdiden bir gün daha uzatma talebinde dahi bulundu. Darüşşafaka Spor Kulübü’nün en önemli sermayesi itibarıdır. Bu açıdan böyle itibarı yüksek bir markayla çalışmayı ayrıca önemsiyoruz. Spor ekonomisinin zorlu zamanlar geçirdiği bu dönemde bu tip katkıları ben bir sosyal sorumluluk olarak da değerlendiriyorum. Bu konaklama sponsorluğu ile ciddi bir ihtiyacımızı karşılamış olduk. En kısa sürede isim sponsorluğu ile de karşınızda olmayı ümit ediyoruz. Hilton Istanbul Maslak ailesine tekrardan şükranlarımı arz ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı