DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HUAWEI Mate 50 Pro, DXOMARK tarihindeki en yüksek puanı aldı

Son teknoloji 50 MP Ultra Diyafram Kamerası, dünyanın f/1.

HUAWEI Mate 50 Pro, DXOMARK tarihindeki en yüksek puanı aldı
31.10.2022 16:20
314
A+
A-

Son teknoloji 50 MP Ultra Diyafram Kamerası, dünyanın f/1.4’ten başlayan ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyaframı, üstün performans ve DXOMARK tarihindeki en yüksek puan olan 149 puanla HUAWEI Mate 50 Pro, var olan en iyi fotoğrafçılık akıllı telefonu oldu.

HUAWEI’nin en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mate 50 Pro, dünya lideri kalite değerlendirme laboratuvarı DXOMARK testini başarıyla geçti ve üstün genel performans ve fotoğraf özellikleriyle sektördeki en büyük rakiplerini geride bıraktı.

 

En son DXOMARK sıralaması, yeni Mate 50 Pro’nun piyasadaki en iyi mobil kamerayla donatıldığını açıkça gösteriyor. HUAWEI’nin amiral gemisi akıllı telefonu, güçlü 50 MP Ultra Diyafram Kamerası ve optik sistem, mekanik yapı, görüntüleme teknolojisi ve görüntü işlemede önemli gelişmeleri içeren dünyanın ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyaframına sahip. Ultra Diyaframlı Kamera, f/1.4-4.0 değişken diyaframla birlikte XD Fusion Pro görüntü motoruyla birleştiğinde, akıllı telefonda çekilen fotoğraflar neredeyse DSLR düzeyinde görüntü kalitesi yakalıyor.

 

DXOMARK sıralamasında 1 numara HUAWEI’de

DXOMARK, en son HUAWEI amiral gemisi modelinin hem teknik hem de fotoğrafik yeteneklerini överek toplam 149 puanlık rekor puan verdi. Mate 50 Pro’nun 149 fotoğrafçılık puanı, genel fotoğrafçılık, düşük ışık koşulları, portre ve grup fotoğrafları ile doğal bokeh efekti konularında olağanüstü performansına dayanıyordu.

 

 

Her açıdan profesyonel

Güçlü kamera özelliklerine ek olarak, yeni Mate 50 Pro, eksenel simetriye sahip özel Mate Serisi tasarım dilini sürdürüyor. Aynı zamanda zarif “Clous de Paris” adım desenli kabartma tasarımını ilk kez kullanıyor ve en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış yeni bir tür güzelliği sergiliyor.

Yeni Mate 50 Pro’nun özel turuncu vegan deri versiyonu, İsviçre’nin SGS’sinin beş yıldızlı camdan düşmeye karşı dayanıklılık sertifikası ile doğrulandığı gibi, onu daha esnek ve düşmeye karşı dayanıklı kılan “Kunlun Glass” ekran camıyla kaplandı. Bu, malzeme bilimi alanında bir başka HUAWEI atılımına işaret ederek, bu sertifikayı alan ilk akıllı telefon olmasını sağlıyor. HUAWEI’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, su altında 6 metreye kadar IP68 dereceli su direncini de destekleyerek ıslak ve tozlu ortamların kolayca üstesinden gelinmesini sağlıyor.

HUAWEI Mate 50 Pro, performansı önemli ölçüde artıran en son teknolojiyi bir araya getiriyor ve zahmetsiz tek dokunuşla gezinme ile günlük etkileşimleri kolaylaştıran EMUI 13 işletim sistemini ilk kez kullanıyor.

 

HUAWEI Mate 50 Pro turuncu renk modeli 37.999 TL, Siyah ve Gümüş renk modelleri ise 32.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Satın alan tüketicilere 3.499 TL değerinde FreeBuds Pro 2 kablosuz bluetooth kulaklık hediye ediliyor. Mate50 Pro satın alırken kullanıcılar isterlerse Gümüş, Altın veya Elmas paketlerinden birini seçebilirler. Seçmeleri durumunda Gümüş pakette 4499 TL değerinde Watch GT 3 Siyah hediye, Altın pakette 7198 TL değerinde Watch GT 3 Pro 46mm Gri Deri Kayış ve Tartı, Elmas pakette 9797 TL değerinde Watch GT 3 Pro 43mm Seramik Kayış, Akıllı Tartı ve Kayış tüketicilere hediye ediliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı