DOLAR
32,3157
EURO
35,1159
ALTIN
2.292,25
BIST
9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HUAWEI MatePad Pro’nun gelişmiş ekranı profesyonel bir kullanım sunuyor

Ekranlar, kullanıcıların bilgi edindiği ve cihazlarla etkileşime girdiği ortamlar olduğu için ekranların kalitesi, kullanıcı deneyimi ile doğrudan ilişkilidir.

HUAWEI MatePad Pro’nun gelişmiş ekranı profesyonel bir kullanım sunuyor
19.10.2022 12:40
304
A+
A-

Ekranlar, kullanıcıların bilgi edindiği ve cihazlarla etkileşime girdiği ortamlar olduğu için ekranların kalitesi, kullanıcı deneyimi ile doğrudan ilişkilidir. HUAWEI’nin yeni amiral gemisi tableti MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana, yüksek çözünürlüklü, ayrıntılı görüntü çıkışı desteği ve bir dizi göz koruma özelliğine sahip.

 

HUAWEI MatePad Pro, neredeyse bazı dizüstü bilgisayarların ekranları büyüklüğünde 12,6 inç ekrana sahip ilk HUAWEI tablet. Daha büyük ekran, üretkenlik için daha fazla alan sağlıyor. İlk olarak, daha büyük bir ekran aynı anda daha fazla bilgiyi sığdırabilir ve daha iyi çoklu göreve olanak tanır. Çoklu Pencere ile kullanıcılar, HUAWEI MatePad Pro'da aynı anda dört adede kadar uygulamayı açabilir. İkincisi, içerik oluşturucular için ekran dijital bir tuval gibidir. Daha büyük ekran, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaları için onlara özgürlük sağlar.

 

12,6 inç 120 Hz HUAWEI OLED Gerçek Renkli FullView Ekran, 90 ekran-gövde oranı, ∆E < 1 yüksek renk doğruluğu, 120 Hz yüksek yenileme hızı ve 1,07 milyar renk gösterimi gibi özellikler, HUAWEI MatePad Pro 12.6’nın ekranını benzersiz kılıyor. Evrensel Renk Tutarlılığı teknolojisi, farklı HUAWEI cihazlarında daha zengin özellikler ve tutarlı renkli ekranlar sağlamak için benimsenerek içerik oluşturuculara ilham veriyor. TÜV Rheinland Full Care Display 3.0 Sertifikas’nı alan tablet, donanım düzeyindeki düşük mavi ışıklı göz koruma özellikleri, kullanıcının görme sağlığını koruması için her türlü detayı dikkate alıyor.

 

Kapsamlı Ekosistem ile Masaüstü Benzeri Ofis Deneyimi

Kullanıcı, tabletle bir uygulamaya göz atarken, uygulamanın her iki yanındaki boş alanları yukarı veya aşağı kaydırarak uygulama arayüzlerinde gezinebilir. Uygulama Çoklayıcı’nın sezgisel ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde, kullanıcıların içeriğinde gezinmek için özellikle bir uygulamanın arayüzünde gezinmesi gerekmez.

 

Biri ekranın solunda, diğeri sağında olmak üzere iki bölünmüş pencereyle bir kullanıcı, kilit işlevini açarak, iki tane birden açmış gibi aynı uygulamayı iki pencerede de kullanabilirler. Örneğin, bir üretkenlik / sohbet uygulamasında kullanıcılar bir pencerede arkadaşlarıyla sohbet ederken diğer pencerede e-posta yazabilir. Veya bir alışveriş uygulaması kullanırken, iki pencereden yararlanarak iki ürün arasındaki fiyatları kolayca karşılaştırabilirler. Şu anda 4 bini aşkın uygulama Uygulama Çoklayıcı’yı destekliyor ve bu sayı her geçen gün artıyor.

 

HUAWEI'nin Uygulama Çoklayıcı, kullanıcıların tabletlerdeki büyük ekranlardan tam olarak yararlanmasını ve tabletlerin yatay modda devrim niteliğinde kullanıcı deneyimleri sunmasını sağlar. Uygulama Çoklayıcı ile HUAWEI MatePad Pro yalnızca daha çok yönlü ve kullanıcı dostu hale getirilmekle kalmaz, aynı zamanda kullanımı da bir zevktir.

 

HUAWEI MatePad Pro, HUAWEI Online Mağaza üzerinden 17.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Yanında 2.999 TL değerinde HUAWEI Sound Joy bluetooth hoparlör hediye edilen tablette ayrıca sepette 200 TL indirim uygulanıyor. Kullanıcılar sadece 99 TL farkla tablet için 2898 TL değerinde HUAWEI M-Pencil ve manyetik klavye aksesuarlarını da alabiliyorlar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı