DOLAR
32,5125
EURO
34,5573
ALTIN
2.493,09
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İzmir Eğitime Pedallıyor, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oluyor

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek için 9 Ekim Pazar günü Eğitime Pedalla Bisiklet Turu düzenliyor.

İzmir Eğitime Pedallıyor, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oluyor
08.10.2022 13:10
284
A+
A-

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek için 9 Ekim Pazar günü Eğitime Pedalla Bisiklet Turu düzenliyor.  EÇEV’in 2018 ve 2019 yıllarında da gerçekleştirdiği, pandemi nedeniyle ara verdiği bisiklet turu İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında yeniden hayata geçecek.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Roteks Tekstil İhracat San. ve Tic. A.Ş., Galata Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.’nin destekleri, Catalogic Catamaran&Yachting katkılarıyla düzenlenen etkinlik, saat 9.00’da Bostanlı Vapur İskelesi’nden başlayacak, sahil yolunu takip ederek İnciraltı Kent Ormanı’ndaki helikopter pistinde sona erecek. Tur güzergahı boyunca sağ şerit trafiğe kapalı olacak.

 

100 Gönüllüyüz, BrewMoodCoffee & Tea, Mistral Carrera Fitness & Spa, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, Körfez Bisiklet, Sundu Bisiklet, Doğasu ve Su Ürünleri, Nuh’un Ankara Makarnası etkinliğin ürün ve hizmet sponsoru olacak.

 

Her yaştan çocuk ve gencin eğitim yaşamı boyunca en temel insan haklarından olan “eşit ve yetenekleri doğrultusunda eğitim” fırsatlarına erişebilmesini, çağdaş bilgilerle donanmış, kültürlü, görgülü, becerikli, üretken bireyler olarak toplumda yer almasını sağlamayı amaçlayan EÇEV; eğitim bursları ve etkinlik merkezleriyle her yıl maddi olanakları kısıtlı 1.500 çocuk ve gencin eğitim yolculuklarına destek veriyor.  EÇEV'li her çocuk yıl boyunca gençlik gelişim seminerlerine, kültür – sanat – bilim – spor atölyelerine, gezilere, sosyal etkinliklere katılıyor, gönüllülük yapıyor.

 

EÇEV, yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle kentimizin sosyal ve kültürel hayatını renklendirirken, eğitime destek çalışmaları için de kaynak yaratmayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı