DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kadıköy’de Gebe Okulu Eğitimi Devam Ediyor

Kadıköy Belediyesi Dr.

Kadıköy’de Gebe Okulu Eğitimi Devam Ediyor
08.10.2022 11:30
256
A+
A-

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde ücretsiz düzenlenecek olan “Gebe Okulu”na kayıtlar başladı. Alanında uzman doktorlar tarafından katılımcılara doğum korkusunun azaltılması, bilinçli bebek bakımı ve sağlıklı bebek yetiştirilmesi gibi konularda aydınlatıcı bilgiler veriliyor.

 

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde belirli aralıklarla düzenlenen “Gebe Okulu”na kayıtlar başladı. 2012 yılından bu yana düzenlenen eğitimlerde hamilelik dönemi, doğum eylemi, doğum sonrası dönem ve bebek bakımıyla ilgili bilimsel doğruları içeren eğitimler veriliyor. Ayrıca hamile kadınların doğum ile ilgili önyargılarını ve korkularını azaltmak, anne adaylarını bebek bakımı konusunda bilinçlendirmek ve sağlıklı bebekler yetiştirmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor. 

 

Gebe Okulunda yer alan konular, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Beslenme ve Diyet Uzmanları ve Psikologlar tarafından anne adaylarına aktarılıyor.

 

“BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN”
 Gebe olan kadınların katılabileceği ve ücretsiz olarak verilen eğitim hakkında bilgi almak ve eğitime başvuru yapmak için  02164188830 numaralı telefondan kayıt yaptırılabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı