DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin

Türkiye’nin lider ve uzman iç giyim markası Penti, Meme Kanseri Farkındalık ayında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ve Roche Türkiye ile el ele vererek kadınları meme kanserinde ihtimalleri değiştirmeye davet ediyor.

Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin
25.10.2022 15:00
344
A+
A-

Türkiye’nin lider ve uzman iç giyim markası Penti, Meme Kanseri Farkındalık ayında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ve Roche Türkiye ile el ele vererek kadınları meme kanserinde ihtimalleri değiştirmeye davet ediyor.

 

Tüm dünyada ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ olarak kabul edilen Ekim ayı boyunca, meme kanseri ile mücadelede erken tanının önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak      amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 

 

Kadınları en iyi anlayan marka Penti ise bu yıl meme kanseri bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ve Roche Türkiye ile bir araya geliyor. 

 

Roche Türkiye’nin MEMEDER iş birliğiyle hayata geçirdiği “Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” kampanyası ile tüm kadınlara “Var mısın İhtimalleri Değiştirmeye” sloganıyla seslenen markaya destek veren Penti; tüm kadınları meme kanserini sembolize eden ‘Pembe Kurdele Takma Günü’ olan 26 Ekim'de Vadistanbul AVM’deki Penti mağazasına davet ediyor.  

 

Meme Sağlığı Farkındalık Etkinliği 26 Ekim’de Vadistanbul Mağazası’nda 

Penti’nin destekçisi olduğu “Kadın Eli Değsin İhtimaller Değişsin” kampanyası ile kadınların meme kanserine yönelik semptomları nasıl belirleyebileceğine ilişkin farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Kampanya kapsamında, 26 Ekim’de 14.30- 16.30 saatleri arasında Vadistanbul AVM’deki Penti mağazasında Çağla Şıkel moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte, MEMEDER Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beyza Özçınar meme kanserinde erken tanının ve kendi kendine meme muayenesinin önemini aktararak merak edilen soruları yanıtlayacak.

 

Penti kampanya kapsamında 15 yıldır Türkiye’de meme kanserinde erken tanı, tarama ve tedaviye yönelik projeler üreterek toplumu meme sağlığı ve hastalıkları konusunda      bilinçlendiren ve 40-49 yaş arası kadınların ücretsiz mamografi çektirmesini sağlayan Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ile de iş birliği yaparak mağaza içlerinde meme kanseri hakkında bilgi veren kartlar ve anonslarla farkındalık yaratmayı hedefliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı