DOLAR
32,5109
EURO
34,5741
ALTIN
2.504,45
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Karabağlar’da asfaltlamalar yoğun şekilde sürüyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Karabağlar’da asfaltlamalar yoğun şekilde sürüyor
27.10.2022 11:00
215
A+
A-

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında görev yapan ekipler, bu kez Vatan Mahallesi'ndeydi. Ekipler, Karabağlar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı modern araçlarla, tekniğine uygun asfalt serimi gerçekleştirdiler.

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, diğer mahallelerde olduğu gibi Vatan Mahallesi'ndeki çalışmaları da yerinde inceledi. İşçilere kolaylık dileyen ve bölgede oturan vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Selvitopu'na, Vatan Mahalle Muhtarı Temel Doğru da eşlik etti.

 

Başkan Selvitopu, asfaltlama sezonu olan yaz aylarını en iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında olmaya devam ediyorlar. Sezon sonuna dek serdiğimiz asfalt miktarı 15 bin tonu aşacak. Gerekli hazırlıkları yaparak gelecek sezon da yoğun şekilde sahada olacak ve en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz” dedi.

 

Karabağlar'ın 3600 sokağındaki 500 bin vatandaşa eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Kısıtlı bütçemizi en iyi şekilde değerlendirerek, Karabağlar'a yeni araçlar kazandırıyoruz. Asfalt kazıma, serme araçları, kamyonlar, silindirler yollarımızda sürekli çalışıyor. Önümüzdeki dönem bunların sayılarını artıracağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı