DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kemalpaşa’da Engeller Sevgiyle Aşılıyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı 3 Aralık Engelli Farkındalık Günü dolayısıyla geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdikleri Mola Evi öğrencileri ile bir araya geldi   Özel gereksinimli bireyleri hayata entegre etmek amacıyla Kemalpaşa’da hayata geçirilen Mola Evi’ni sık sık ziyaret ederek öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Karakayalı, 3 Aralık Engelli Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Kemalpaşa’da Engeller Sevgiyle Aşılıyor
03.12.2022 14:30
244
A+
A-

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı 3 Aralık Engelli Farkındalık Günü dolayısıyla geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdikleri Mola Evi öğrencileri ile bir araya geldi

 

Özel gereksinimli bireyleri hayata entegre etmek amacıyla Kemalpaşa’da hayata geçirilen Mola Evi’ni sık sık ziyaret ederek öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Karakayalı, 3 Aralık Engelli Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda öğrencilerini yalnız bırakmadı. Sanatçı Yılmaz Demirtaş sevilen parçaları minikler için seslendirirken, eğlence gün boyu devam etti. Başkan Karakayalı’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz eşlik etti.

 

‘SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR’

Özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Karakayalı, ‘’ Belediyecilik sadece, yol, kaldırım yapmak veya çöp toplamak değildir. Biz yaşadığımız ilçeyi bütünüyle daha iyi bir noktaya nasıl taşırız bunu düşünüyoruz. Kimsenin görmediği, farkına varmadığı çok sayıda özel gereksinimli vatandaşımız mevcut. Onlar da bizim kadar her şeyi en iyi şekilde yaşamayı hak ediyor. Hayata geçirdiğimiz Mola Evi projesiyle bu imkanı onlara sağlamaya çalışıyoruz. Anlayışımız sevgi varsa engel yoktur. ‘’dedi.

 

‘HER GÜN TAHTAYA "HAYAT GÜZELDİR" YAZMADAN DERS BAŞLAMAZ BİZDE’

Sosyal sorumluluk projelerinde sık sık yer alan sanatçı Yılmaz Demirtaş, ‘’Kalbimin büyüdüğünü hissediyorum burada, insan olmanın yardımlaşma duygusunun, bir adım atmanın, bir kelime konuşmanın aslında ne kadar kıymetli olduğunu her saniyede içime çekiyorum tebessümle. Sonra her şeyi bir kenara bırakıp, dalıyorum evlatlarımız ile birlikte zaman tüneline sevgiyle karşılıksız huzur içinde’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı