DOLAR
32,6992
EURO
34,8918
ALTIN
2.508,78
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Klasi-Komik Bayraklı’da sahnelendi

Ünlü sanatçı Metin Uca, Bayraklı Belediyesinin ev sahipliğinde sahnelenen müzikal gösterisi Klasi-Komik ile Bayraklılılarla buluştu.

Klasi-Komik Bayraklı’da sahnelendi
18.10.2022 14:10
212
A+
A-

Ünlü sanatçı Metin Uca, Bayraklı Belediyesinin ev sahipliğinde sahnelenen müzikal gösterisi Klasi-Komik ile Bayraklılılarla buluştu. Farklı türden müzikleri kendi yorumuyla harmanlayarak hikayeleştiren başarılı sanatçı, gösteri sonunda salonu dolduran bine yakın sanatsever tarafından ayakta alkışlandı.

HEM MÜZİK HEM KOMEDİ

Bayraklı Belediyesi, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde sahnelenen Klasi-Komik adlı gösteri ile ünlü sanatçı Metin Uca’yı sanatseverlerle buluşturdu. Son oyunu ile Bayraklı’da seyirci karşısına çıkan Uca’ya, müzikleriyle Merih Akalın ve İsmet Akalın eşlik etti. Filmlerde, reklamlarda, düğünlerde, radyolarda duyduğumuz müziklerin kullanılış amaçları ile gerçek anlamda ne anlatmak istediklerini mizahi dille anlatan başarılı sanatçı, sanatseverlerin beğenisini kazandı. Salonu dolduran bine yakın Bayraklılı, kimi zaman şarkılara eşlik ederek, dans etti kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşadı. Gösteri sonunda, sanatçılara çiçek takdim edilirken, hep bir ağızdan İzmir Marşı söylendi.

KÜLTÜR- SANATIN KALBİ BAYRAKLI

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kültür- sanat etkinliklerimizle Bayraklı’da ünlü isimleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda müziğin tüm renklerini eğlence ve komedi ile bütünleştiren Metin Uca, Klasi- Komik oyununu bu kez Bayraklılı sanatseverler için sahneledi. Kültür- Sanatın Kalbi Bayraklımızda, bu tür etkinliklerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı