DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kocaeli Büyükşehir’de aylık koordinasyon toplantısı

Büyükşehir’in koordinasyon toplantısı, Genel Sekreter Gündoğdu başkanlığında yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi   Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Toplantısı, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir’de aylık koordinasyon toplantısı
15.11.2022 13:20
210
A+
A-

Büyükşehir’in koordinasyon toplantısı, Genel Sekreter Gündoğdu başkanlığında yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi

 

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Toplantısı, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli genelinde aynı anda devam eden çok sayıda projesi değerlendirildi ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan hizmet ve eserler ele alındı.

 

HER AY DÜZENLİ YAPILIYOR

Genel Sekreter Gündoğdu başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan koordinasyon toplantılarına genel sekreter yardımcıları, Büyükşehir’e bağlı iştiraklerin genel müdürleri ve daire başkanları katılıyor. Toplantı gündeminde devam eden fiziki projelerin yanı sıra tarım, turizm, ulaşım ve sosyal alanda yapılan yatırımlar da ele alınıyor. Genel sekreter yardımcıları kendilerine bağlı daire başkanlıklarının faaliyetlerine yönelik bilgi verirken, genel müdürler de çalışma alanlarına yönelik sunum yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı