DOLAR
32,5561
EURO
34,8438
ALTIN
2.432,17
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Kocaeli Büyükşehir’den Gebze’de yeni bir kavşak düzenlemesi

Büyükşehir, Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki Issıkgöl ve Dicle caddelerinin kesişim noktasında kavşak düzenlemesi yapacak   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Yenikent Mahallesi’nde bulunan Dicle Caddesi’nin üstyapı çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir’den Gebze’de yeni bir kavşak düzenlemesi
04.12.2022 14:30
195
A+
A-

Büyükşehir, Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki Issıkgöl ve Dicle caddelerinin kesişim noktasında kavşak düzenlemesi yapacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Yenikent Mahallesi’nde bulunan Dicle Caddesi’nin üstyapı çalışmalarını tamamladı. Issıkgöl ve Dicle caddelerinin kesişim noktasında kavşak düzenlemesi yapılacak. Yapılacak düzenlemeyle trafik lambalarının yerleri değişecek ve kavşaktaki trafik akıcı hale getirilecek.

 

DİCLE CADDESİNDE ÜSTYAPI YENİLENDİ

Gebze bölgesindeki üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bin 700 metre uzunluğundaki Dicle Caddesinde pmt, binder ve aşınma asfalt serimi yaptı. Issıkgöl ve Dicle caddelerinin kesişim noktasında yapılacak kavşak düzenlemesiyle trafik akışı daha güvenli ve akıcı bir hal alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı