DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Köseköy-Sarımeşe yürüyüş ve bisiklet yolu vatandaşları memnun etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de Köseköy ve Sarımeşe arasında yapılan yürüyüş ve bisiklet yolundan vatandaşlar çok memnun.

Köseköy-Sarımeşe yürüyüş ve bisiklet yolu vatandaşları memnun etti
06.11.2022 11:00
286
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de Köseköy ve Sarımeşe arasında yapılan yürüyüş ve bisiklet yolundan vatandaşlar çok memnun.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de Köseköy ve Sarımeşe arasında yapılan yürüyüş ve bisiklet yolundan vatandaşlar oldukça memnun. Kentin konforunu artıracak projeleri hızla hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Köseköy-Sarımeşe arasında toplamda 9 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarını başlatmıştı. Ekiplerin hızlı çalışmaları sonucu biten projede son olarak peyzaj çalışmaları da tamamlandı. Günün her saatinde yürüyüş yapan ve bisiklet süren vatandaşlar, Büyükşehir’e teşekkür etti.

 

“BÖLGEYE DEĞER KATTI”

Sabah ve akşam saatlerinde Köseköy ve Sarımeşe arasında yürüyüş yaptığını söyleyen semt sakini Mehmet Duygu, “Bu yürüyüş yolu buraya değer kattı. Çok güzel bir düzenleme oldu. Civar tesislerde çalışanlar artık yürüyerek evlerine gidiyorlar. Biz çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederim” dedi.

 

9 KM’LİK YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kartepe’de Köseköy ve Sarımeşe arasında yürütülen çalışmalar sonucu toplam 9 kilometre yürüyüş ve bisiklet kolu kente kazandırıldı. 4.5 mt genişlikteki baskı beton bisiklet ve yürüyüş yolu beton asfalt döküm çalışması yapılan alan ağaçlandırma işlemlerinin ardından son halini aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı