DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

KuCoin Wallet, Polygon (MATIC) ile İş Birliği Gerçekleştirdi

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, kullanıcılarına sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.

KuCoin Wallet, Polygon (MATIC) ile İş Birliği Gerçekleştirdi
17.10.2022 14:30
316
A+
A-

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, kullanıcılarına sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak borsanın cüzdan uygulaması KuCoin Wallet, dünyanın en büyük blockchain altyapı sağlayıcılarından Polygon Network ile iş birliği gerçekleştirdi.

 

Global kripto para borsası KuCoin’in Web 3 cüzdan platformu KuCoin Wallet, hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Platform son olarak Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirmesinde lider Layer 2 platformu olan ve dünyanın en büyük blockchain altyapı sağlayıcılarından Polygon Network ile iş birliği gerçekleştirdi.

 

KuCoin Wallet, multi-chain toplamayı destekleyen güvenli ve kullanımı kolay bir kripto cüzdanı olacak şekilde tasarlandı. Cüzdan, kullanıcıları için çeşitli dijital varlıkların hızlı, verimli ve güvenli yönetimini kolaylaştırıyor. KuCoin Wallet, özel anahtarlar üzerinde kontrol imkanı sunarak dijital varlıklarda tam mülkiyeti sağlamaya çalışıyor.

 

Mevcut geliştirici topluluğu tabanlı ekosistemlerin omurgası olan Polygon, kaldıraç ve merkeziyetsizliği göz önüne alarak ölçeklenebilirlik ve kullanılabilirlik sorunlarını çözmeye çalışıyor. Yeni başlatılan Polygon zkEVM Public Testnet ile projelerin Ethereum ve Polygon PoS üzerinde hızlı, düşük ücretli merkezi olmayan uygulamalar oluşturulmasına olanak tanınırken öte yandan daha fazla sermaye verimliliği de sunuluyor.

 

Yüksek işlem maliyetleri, kullanıcıların faaliyetlerine kimi zaman engel teşkil ederken, bazı kullanıcıların ekosisteme dahil olmamasına da sebebiyet verebiliyor. Polygon ekosisteminin tam entegrasyonu, KuCoin Wallet üzerindeki işlemleri daha hızlı ve daha ucuz hale getiriyor. Bununla birlikte KuCoin Wallet kullanıcılarına Polygon'daki çeşitli DApp'lere kolay erişim imkanı sağlıyor.

 

“Yenilikçi Web3 özelliklerini entegre etmeye devam edeceğiz”

İş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan KuCoin Wallet Başkanı Jeff Haul, “Gelişen bir ekosistem oluşturmaya ve teknik yeteneklerini sürekli geliştirmeye kendini adayan Polygon gibi bir yapıyla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Ölçeklenebilirliği, hızı ve düşük ağ ücretleri ile kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca, Polygon PoS, en önemli Web3 projelerinden bazıları için bir merkez olarak ortaya çıktı. Stratejik partnerlerimizden biri olan Polygon ile, kullanıcıların Web3 dünyasını kapsamlı bir şekilde keşfetmelerini sağlamak için gelecekte daha yenilikçi Web3 özelliklerini entegre etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kucoin Wallets, DeFi deneyimini kullanıcılarına tanıtmak amacıyla planladığı Polygon Ecosystem Carnival’ı; Polygon, MM Finance, Meshwap, PoolTogether, Stader ve Zignaly partnerliğinde, 35.000 dolarlık bir ödül havuzu ve gizemli NFT’ler ile duyuracak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı