DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kuveyt Türk Online Finansman ile finansal işlemler uçtan uca dijitalde

Kuveyt Türk, müşterilerinin finansal işlemlerini kolaylaştıran inovatif ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Kuveyt Türk Online Finansman ile finansal işlemler uçtan uca dijitalde
23.12.2022 11:20
329
A+
A-

Kuveyt Türk, müşterilerinin finansal işlemlerini kolaylaştıran inovatif ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kuveyt Türk, tüzel müşterilerinin yurt içi finansman işlemlerini şubeye gitmeden uçtan uca ve hızlı şekilde gerçekleştirme imkânı sunan “yeni online finansman” hizmetini başlattı.  

 

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Kuveyt Türk yurt içi işletme finansmanı ve yurt içi taksitli ticari finansman gibi finansal işlemleri fiziki şubeye gitmeden dijital ortamda uçtan uca yapabilme imkânı sunan ‘yeni online finansman’ hizmetini müşterilerine sundu. 

 

Online finansman hizmeti, tüzel müşterilerin finansal işlemlerini katılım finans ilkeleri doğrultusunda şubeye gitmeden dijital ortamda uçtan uca kolayca yapabileceği bir platform olması bakımından katılım finans alanında ilk olma özelliği taşıyor. Online finansman hizmeti sayesinde tüzel müşteriler, yurt içindeki finansman işlemlerini şubeye gitmeden “internet şube” üzerinden uçtan uca hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyor. Kullanıcı dostu yönüyle öne çıkan uygulama müşterilere uygun kâr oranlarıyla maliyet avantajı sağlıyor. Finansman sürecini internet şubeden takip edebilen müşteriler, fiziki şubedeki finansman işlemleri ve operasyonel süreçler için zaman kaybetmiyor. 

 

“2023 yılında Kuveyt Türk Mobil’de de başlatmayı hedefliyoruz”

Katılım finans prensipleri doğrultusunda müşterilerinin finansman ihtiyacını en hızlı ve zahmetsiz şekilde çözmeye devam ettiklerini vurgulayan Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Abdurrahman Delipoyraz, “Müşterilerimizin, değişen ve gelişen ekonomik koşullarda ortaya çıkan ihtiyaçlarını gözeterek katılım finans prensipleri doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. 2025 stratejik hedeflerimiz doğrultusunda ‘yeni online finansman strateji’ planımızı hazırladık. Bu alanda 2025’e kadar iç piyasa işlemlerimizin %75’inin ‘online kanallar’ üzerinden yapılmasını öngörüyoruz. Müşterilerimizin yenilikçi ve teknolojik hizmetlerimize gösterdiği yoğun ilgi bizi mutlu ediyor. Müşterilerimizi dinliyor, ihtiyaçlarını analiz ediyor ve yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, müşterilerimizin yurt içi finansman ihtiyacını şubeye gelmeden uçtan uca karşılayabildikleri yeni ‘online finansman’ hizmetimizi devreye aldık. Katılım finans alanında tüzel müşteriler için bir ilk olan bu hizmetimiz sayesinde, finansman işlemleri artık çok daha hızlı, zahmetsiz ve güvenilir bir şekilde ve minimum maliyetle yapılabiliyor. Şu an uçtan uca internet şube üzerinden yapılabilen online finansman hizmetini 2023 yılında Kuveyt Türk Mobil’de de başlatmayı hedefliyoruz. En iyi müşteri deneyimini sunmak amacıyla yeni ürün ve hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı