DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Lenovo, IdeaPad Gaming 3 eşsiz bir oyun deneyimi yaşatıyor

Teknoloji devi Lenovo, yenilikçi ürünlerle herkes için daha akıllı teknolojiler sunarken, Gaming ailesi yüksek performanslı ürünleriyle gücünü artırmaya devam ediyor.

Lenovo, IdeaPad Gaming 3 eşsiz bir oyun deneyimi yaşatıyor
04.11.2022 13:40
299
A+
A-

Teknoloji devi Lenovo, yenilikçi ürünlerle herkes için daha akıllı teknolojiler sunarken, Gaming ailesi yüksek performanslı ürünleriyle gücünü artırmaya devam ediyor. Lenovo IdeaPad Gaming 3, oyun ve e-spor deneyimini iki farklı işlemci seçeneğiyle; yeni nesil Intel®Core™ 12. Nesil işlemci ya da AMD Ryzen 6000 serisi mobil işlemci ile güçlendirilerek zirveye taşıyor. NVIDIA® GeForce grafik kartı ile ekranda eşsiz bir dünya yaratan IdeaPad Gaming 3, üstün teknolojiyle yeniden tasarlanan hızlı ve sessiz Quad Vent soğutma sistemiyle de hiç düşmeyen güçlü bir performans ortaya koyuyor.

 

Lenovo Türkiye, daha akıllı teknolojiler sunmaya devam ederken Lenovo Gaming ailesi Legion ve Ideapad Gaming ürünleri ile oyuncuları daima bir adım daha ileri taşıyacak bir performans sunuyor. Gaming ailesinin üstün ürünlerinden Lenovo IdeaPad Gaming 3, güçlü performanslı, yeni nesil hızlı işlemcili donanımıyla oyun ve e-spor deneyimini zirveye taşıyor. 12. nesil Intel®Core™ işlemci ya da AMD Ryzen 6000 serisi mobil işlemci ile güçlendirilen IdeaPad Gaming 3, NVIDIA® GeForce grafik kartıyla birinci sınıf bir oyun deneyimi ve ekranda bambaşka bir dünya yaratıyor. Lenovo IdeaPad Gaming 3, oniks grisi ve buzul beyazı şık tasarımındaki minimal logolar ve ince düşünülmüş mavi detaylar kullanıcılarına tarz katıyor. 

 

Okul ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor

Lenovo IdeaPad Gaming 3, güçlü bir oyun deneyimi sağlamakla kalmıyor, üstün performansıyla okula dönüşte öğrencilerin okulla ilgili ihtiyaçlarını da eksiksiz karşılıyor. Dijitale doğan yeni nesil öğrencilerle birlikte ilk yıllardan başlayarak eğitim hayatının her aşamasında eğitmenlerin, öğretmenlerin, çocukların ve gençlerin teknoloji ve bilgisayara ihtiyaçları artmaya devam ederken, Legion ve IdeaPad Gaming oyun bilgisayarları öğrencileri derslerinde de oyun keyiflerinde de yalnız bırakmıyor. Yeni nesil öğrencilerin eğitim ve okul ihtiyaçları düşünülerek tercih edilecek bilgisayarlarda donanım özellikleri ve performansın belirli bir seviyenin üstüne olması gerekirken, Lenovo Gaming ailesi öğrencilerin ders çalışırken ya da ödevlerinde ihtiyaçları olan performansı üstün bir seviyeye taşıyor. 

 

Grafik performansta devrim

Lenovo IdeaPad Gaming 3, yüksek tazeleme hızına sahip 16 inç berrak WQXGA ekranıyla çarpıcı bir canlılıkta görsel bir ziyafet sunarken, Gölge Siyahı gövde içerisindeki gelişmiş oyuncu klavyesi, olağanüstü bir oyun keyfi yaratıyor. 165 Hz’ye ulaşan IdeaPad’lerdeki hızlı ekranlarla yırtılmalarının önüne geçilirken, en üstün ışın izleme özellikli grafiklerle gerçekçi bir oyun coşkusu yaşatıyor. Asla yolda bırakmayan pil ömrüyle IdeaPad Gaming 3, 12. nesil Intel®Core™ ve AMD Ryzen 6000 serisi mobil işlemciler olmak üzere iki farklı işlemci seçeneğiyle eşsiz bir oyun deneyimi sağlıyor. NVIDIA® GeForce RTX™ 30 serisi ekran kartları, 2.nesil ışın izleme teknolojisi, 3.nesil yapay zekâ tabanlı tensör çekirdekleri grafik performansta adeta yeni bir devrim yaşatıyor. 

 

Oyunun içine çekiyor

Lenovo IdeaPad Gaming 3, arkadan beyaz ışıklı ve opsiyonel olarak 4 bölgeden RGB aydınlatmalı, geniş, 1,5 mm basış derinliğine sahip çarpıcı klavyesiyle oyun deneyiminde kontrolü en üst noktaya taşıyor. Zarif tasarımıyla hem açıkken hem kapalıyken göz kamaştıran Lenovo IdeaPad Gaming 3 ayrıca 2 adet 2W Nahimic Hoparlörler sayesinde sesindeki canlılıkla oyunun içine çekiyor.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı