DOLAR
32,5434
EURO
34,9349
ALTIN
2.426,74
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

LoL RP için Güvenilir Adres: Kopazar!

LoL RP için Güvenilir Adres: Kopazar!
08.12.2022 11:28
471
A+
A-

Oyun sektörünün en çok aktif oyuncu sayısına sahip oyunlarından olan League of Legends, her geçen gün gelişmeye ve oyun sektörünü büyütmeye devam ediyor. Genel olarak en çok oynanan PC oyunları arasında yer alması ve E-spor etkinlikleri ile adını sürekli olarak duyuran League of Legends’ın para birimi olan Riot Points hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Dilerseniz makalemize geçelim…

 

Riot Points nedir ve nereden satın alınır?

Riot Points, League of Legends oyunu içerisinde olan bir para birimidir. Tabi ki o para birimi hakkında bir makale hazırlıyorsak, onun belli bir özelliğe sahip olması gerekiyordur. O özellik de oyun içerisindeki değerli oyun içi içeriklerin Riot Points ile alınabilir olmasıdır, aslında bakarsanız o eşyaların değeri de RP’nin değeri ile artıp azalmaktadır. Çünkü baktığımız zaman kostümlerin fiyatları genellikle kademeli olacak şekilde bellidir.

 

RP’nin değerine baktığımız zaman da Türkiye için geçerli olmak üzere TL değer kaybettikçe RP başına ödediğiniz TL miktarı da artacağı için bugün 10 liraya 50 RP alıyorsanız, seneye 50 RP için 15 TL ödemek zorunda kalabilirsiniz. Buradaki hesaplama tamamen örneklendirme içindir. Peki uygun fiyata LoL RP almak mümkün mü?

 

Evet, Kopazar üzerinden ucuz RP satın alabilir, bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Kopazar’ın 15 yılı aşkın süredir edinmiş olduğu tecrübe ve güvenirliği ile sizlere sağlamış olduğu LoL RP kodlarını çok daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kopazar’dan almış olduğunuz League of Legends Riot Points kodlarını da hesabınıza tanımlayarak, hemen harcamaya başlayabilirsiniz!

 

Kopazar’dan RP Nasıl Alınır?

Öncelikle Kopazar.com adresini ziyaret ediyoruz ve yoksa Kopazar.com hesabı oluşturuyoruz. Hesabımızı oluşturduktan sonra:

  • Kopazar’ın League of Legends RP satış sayfasını ziyaret ediyoruz.
  • Burada karşımıza uygun fiyatlarla RP seçenekleri çıkmakta, buradan ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun olan paketi seçiyorsunuz.
  • Hangi RP paketini alacağınızı belirledikten sonra Kopazar’a bu paketi alabilmeniz için gerekli olan bakiyi yüklemek amacıyla, sitenin sağ üstünde bulunan bölümden bakiye yükleme işleminizi gerçekleştiriyorsunuz. Kopazar’ın anlaşmalı olduğu güvenilir aracılar ile neredeyse tüm ödeme yöntemleri ile bakiye yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bakiye yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra tekrardan LoL RP satış sayfasına geliyoruz ve burada almaya karar verdiğimiz paketin yanında bulunan “Satın Al” butonuna tıklıyoruz.
  • Satın Al” butonuna tıkladıktan sonra sitenin yönlendirmesi ile satın almış olduğunuz LoL RP koduna erişebilirsiniz. Ardından yine RP satış sayfasında bulunan yönergeleri takip ederek de RP kodunuzu hesabınıza tanımlayabilir, hemen harcamaya başlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun RP Seçenekleri!

Kopazar üzerinden LoL RP satın almaya karar verdiğiniz zaman bütçeniz ne olursa olsun, yüksek bütçeler için de düşük bütçeler için de RP fiyatları bulunmaktadır. Aslında bakarsanız buradaki problem, Kopazar’da düşük miktarda RP(mesela 400 RP) satışı olup olmaması değil, Laegue of Legends’da bu bütçelere alacak bir şey bulup, bulamıyor olmanızdır. Bundan dolayı yine de tabi ki RP’niz vardır ancak buna ufak bir takviye yapmanız gerekiyordur, bu durumlarda Kopazar üzerinden ihtiyaçlarınızı son derece hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Unutmadan! Kopazar’dan LoL RP ve diğer çoğu e-pin alışverişlerinizi yaparken bonus kazanabileceğinizi unutmayın! Aldığınız ürüne değişmekle beraber kazandığınız Kopazar bonuslarını bir sonraki alışverişlerinizde ekstra indirim olarak kullanabilirsiniz!

 

Hemen sen de Kopazar’ın avantajlarından faydalanmak için Kopazar.com’u ziyaret et ve uygun fiyatlarla LoL RP satın al!