DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Mario Levi ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 2 Kasım’da başlıyor!

İstanbul Modern'in yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, çevrimiçi olarak devam ediyor.

Mario Levi ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 2 Kasım’da başlıyor!
29.10.2022 11:50
301
A+
A-

İstanbul Modern'in yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, çevrimiçi olarak devam ediyor. Katılımcılar, Mario Levi ile yaratım sürecine ilişkin sorularının yanıtlarını arıyor.

 

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, farklı yazı türlerinin, yazar Mario Levi denetiminde, tüm katılımcılar tarafından paylaşıldığı bir seminer ve sohbet dizisi. Çevrimiçi olarak sekiz  hafta sürecek atölyede katılımcılar, sadece yazı alanındaki sınırlarını genişletmeyi değil, aynı zamanda kendilerini daha iyi tanımayı da hedefliyor.

 

Atölye, öncelikle bir hikâyesi olduğuna inananlara, nasıl bir yolda yürüyebileceklerini gösteriyor. Katılımcılar, yaratım sürecine ilişkin sorularının yanıtlarını bu programda arayabiliyor. Yazan ama bazı engelleri aşamadığını hisseden, yaratma sürecinde neler yaşandığını merak eden, yıllardır yazmayı erteleyen veya yazamadığı bir romanı olduğunu düşünen herkes bu programa katılabiliyor.

 

Atölye Modern Çevrimiçi seminerleri ücretlidir ve katılımlar kontenjanla sınırlıdır. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı