DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Mastercard'ın yeni marka elçisi Barış Telli, 'umudu' anlatacak

 UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsoru Mastercard, yeni marka elçisini açıkladı.

Mastercard'ın yeni marka elçisi Barış Telli, 'umudu' anlatacak
10.05.2023 17:00
179
A+
A-

 UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsoru Mastercard, yeni marka elçisini açıkladı. Milli Ampute Futbolcu Barış Telli, Mastercard’ın marka elçisi oldu. 

Ödeme teknolojileri alanında dünyanın önde gelen markalarından Mastercard’ın ‘umut elçisi’, Türkiye Milli Ampute Futbolcu Barış Telli oldu. Telli, UEFA Şampiyonlar Ligi ana sponsoru Mastercard’ın, Türkiye finali boyunca yapılacak tüm iletişim çalışmalarında ve hayata geçecek farklı projelerde marka elçisi olacak. Mastercard’ın Telli ile birlikte yürüteceği kampanyaların ilki, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali kapsamında gerçekleşecek.

İş birliği kapsamında, Telli’nin futbola başlama hikayesinden esinlenen yeni bir kampanya tanıtım filmi hazırlandı. Mastercard’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için kurguladığı videoda, ünlü futbolcu Barış Telli’nin hayat hikayesi ve futbol tutkusu aktarılıyor. Telli’nin öyküsünün “Beni ayağa kaldıran koltuk değneklerim değil, futboldu” vurgusuyla anlatıldığı filmde, başarıya giden yolda umudun önemi, Kırıkkale’de dünyaya gelen küçük bir çocuğun şartlar ne olursa olsun vazgeçmeyerek futbolcu olma hayalini gerçekleştirmesi ile yansıtılıyor. 

Videoda ayrıca, final organizasyonu kapsamında tüketiciler için çok özel bir fırsata da yer veriliyor. Priceless.com üzerinden, futbolla ilgili ilham veren hikayelerini ve futbolla olan yolculuklarını paylaşan 20 futbolsever, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali bileti kazanma şansına sahip olacak. 

Yasemin Develioğlu Görgü: “Sponsoru olduğumuz Şampiyonlar Ligi’nin heyecanını ‘umut’ dolu hikayelerle buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz”

Mastercard Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Develioğlu Görgü yaptığı açıklamada, “Mastercard olarak 30 yıla yakın bir süredir ana sponsoru olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne bu yıl İstanbul’da ev sahipliği yapacağız. Final günü yaklaştıkça heyecanımız artıyor. Yeni marka elçimiz Barış Telli, çocukluğundan beri hayallerinden vazgeçmemesi, umudunu kaybetmeden, önüne çıkan tüm engelleri tutkusuyla aşmasıyla bizleri çok etkiledi.  Biz de onun hikayesini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve herkese tutkularına sahip çıkmaları konusunda ilham vermek istedik. Dünya üçüncülüğünü dört kez kazanmış olmasının yanı sıra bir kez de dünya ikinciliği başarısı ve ‘En İyi Oyuncu’ ödülü bulunan Barış Telli’nin hikayesini final heyecanıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. 

İş birliği ile ilgili duygularını paylaşan Barış Telli ise, “Küçük yaşlardan beri beni hayata bağlayan spor ve özellikle futbol tutkum oldu. Futbol topunun peşinde koşarken aynı zamanda imkânsız diye bakılan hayallerimin peşinden koştum. Yaşadığım zorluklara ve hayatın karşıma çıkardığı tüm engellere rağmen asla umudumu kaybetmedim. Hayat herkesin karşısına farklı zorluklar çıkarır. Ancak mücadele etmekten vazgeçmediğimizde hayallerimize ulaşırız. Bu sayede ben de pek çok hayalimi gerçekleştirebildim. En büyük hedeflerimden birisi de hikayemi ve mesajımı paylaşabilmek, özellikle de gençlere ve çocuklara örnek olabilmek, umut verebilmekti. Hatta bunun için öğretmen oldum. Şimdi de Mastercard sayesinde, dünyanın her köşesinden, çok daha fazla insana mesajımı ulaştırabileceğime inanıyorum. Çok heyecanlıyım ve çok teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı