DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Microsoft ve YTÜ Yıldız Teknopark’tan start-up’lara tam destek

Microsoft for Startups ile YTÜ Yıldız Teknopark, girişimcilik ekosisteminde stratejik bir iş birliğine imza atarak bünyelerindeki tüm start-up’ların geniş bir networking platformundan faydalanmasını sağlayacak bir dizi etkinliği hayata geçiriyor.

Microsoft ve YTÜ Yıldız Teknopark’tan start-up’lara tam destek
13.12.2022 17:22
170
A+
A-

Microsoft for Startups ile YTÜ Yıldız Teknopark, girişimcilik ekosisteminde stratejik bir iş birliğine imza atarak bünyelerindeki tüm start-up’ların geniş bir networking platformundan faydalanmasını sağlayacak bir dizi etkinliği hayata geçiriyor. Etkinlikler kapsamında girişimler Demo Day’lere ve workshop’lara katılma fırsatını yakalayacak.

 

Microsoft for Startups ile YTÜ Yıldız Teknopark, stratejik bir iş birliğine imza atarak girişimcilik ekosistemini destekleyecek uzun soluklu bir programı hayata geçiriyor. Bir Microsoft for Startups inisiyatifi olan ve girişimleri fikir aşamasından uygulama aşamasına kadar destekleyen Founders Hub ile YTÜ Yıldız Teknopark girişimci havuzunu bir araya getirmek amacıyla organize edilen etkinlikler sayesinde, tüm girişimlerin geniş bir networking platformundan faydalanması sağlanacak. Etkinlikler kapsamında Founders Hub’a üye girişimler, YTÜ Yıldız Teknopark tarafından organize edilecek Demo Day’ler aracılığıyla düzenli aralıklarla yatırımcılarla bir araya gelme şansını yakalayacak. Microsoft da Teknopark’a dahil girişimcilere yönelik teknik workshop’lar düzenleyecek.

 

Aralık ayının etkinlikleri 20 Aralık Salı günü YTÜ Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun binasında yapılacak Demo Day ile devam edecek. Microsoft Türkiye Pazarlama ve Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı, YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak Demo Day, gün boyu start-up’ların sunumları ve networking ile devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı