DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 19 Ekim Muhtarlar Günü için kutlama mesajı yayımladı

Vatandaşlara hizmet noktasında en önemli görevlerden birini icra eden muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 19 Ekim Muhtarlar Günü için kutlama mesajı yayımladı
18.10.2022 13:40
213
A+
A-

Vatandaşlara hizmet noktasında en önemli görevlerden birini icra eden muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın 569 mahallesinde muhtarlarla birlikte hizmetin en iyisini hak eden hemşehrileri için çalıştıklarını söyledi.

  

“Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmette bizlerin en önemli mesai arkadaşıdır”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Şehrimizde yerel yönetimler olarak tüm kurumlar ve birimlerle işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Demokrasinin temel taşı olarak vatandaşlarımızın oyları ile seçilen muhtarlarımız, mahallelerinde ve köylerinde yerel yönetimler olarak bizlerin en büyük yardımcısı ve destekçisi olarak önemli bir görev üstleniyor. Muhtarlık, her zaman vatandaşlarımızın istekleri için ilk aradığı, talebini ilettiği makam olmuş ve bu noktada vatandaşların isteklerini en iyi bilen makamdır. Hizmetlerin vatandaşlarımıza en hızlı şekilde ulaşması, muhtarlarımızın taleplerini doğrudan bizlere iletebilmesi için 2014 yılında kurduğumuz Muhtarlar Masa’mız 8 yılda edindiği tecrübe ile görevine devam ediyor. Burada muhtarlarımızın talepleri anında kayıt altına alınıyor, yetkili birimlere aktarılıyor ve sorunun çözümü ile ilgili muhtarlarımıza geri dönüşler yapılıyor. Muhtarlarımız Muğlamıza hizmet noktasında her zaman bizlerin en önemli mesai arkadaşı, yoldaşı ve vatandaşlarımızla aramızdaki en sağlam köprü olmaya devam edecektir.

 

Değişen yasalar, düzenlemelerle muhtarlarımızın resmiyetteki görevleri azalsa da mahallelerinde ve köylerinde hala sorumlulukları bir o kadar fazla. Hemşehrilerimize hizmet noktasında çok önemli bir vazifeyi yerine getiren, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte aileyiz birlikte Muğlayız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı