DOLAR
32,3157
EURO
35,1159
ALTIN
2.292,25
BIST
9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28.10.2022 17:00
225
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
 

Değerli Hemşehrilerim;

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ MESUT, MUVAFFAK VE MUZAFFER OLACAKTIR.
 

Dünyanın en kıymetli toprakları olan aziz vatanımızın 99. Yıl dönümü… 29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümünü büyük bir neşe ile kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır. ‘’ Bu kıymetli vatanı bize vatan yapan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu kıymetli vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu ulvi gaye için toprağa düşerek Şehitlik mertebesine ulaşan bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle anıyor ve manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği ‘’Cumhuriyet’imizi sonsuza dek koruyacağımıza bir kez daha söz veriyorum. En zor şartlarda ve tüm imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan bağımsızlığından asla taviz vermeyen bir milletiz. Ülkemizin ortak geçmişini ve geleceğini paylaşıp, zorlu mücadelelerle elde ederek bizlere emanet edilen bu mirasa sahip çıkabilmek adına kararlılıkla, azimle, canla başla çalışmak görevimiz.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’Türkiye Yüzyılı’’ başlıyor. Kültürel mirasımızdan ilham alınarak, yarının dünyasıyla hazırlanan Türkiye’nin otomobili TOGG, 29 Ekim’e Türkiye’nin 99. Yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Gemlik Fabrikası’nda banttan indirilecek. Türkiye’nin geleceğine değer katan bu önemli proje sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak.

 

Bu vesileyle; Türkiye Cumhuriyetini bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk şehitlerimizi, gazilerimizi, şanlı tarihimizin tüm kahramanlarını saygıyla anıyorum. Onlar İstiklal Savaşımızı kazandı, yeni devletimizi kurdu, nice zorluklarla Türkiye'yi bugünlere getirdi. Şimdi sıra bizde…  En büyük bayramımız milletimize kutlu olsun.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı