DOLAR
32,4929
EURO
34,7517
ALTIN
2.491,92
BIST
9.521,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Müzik tutkunlarının hayalindeki ses kalitesi: Sennheiser'dan yeni HD 660S2

Türkiye distribütörlüğü Bircom tarafından yürütülen Sennheiser, yüksek performanslı odyofil kulaklıklar için uzun zamandır bir standart olan HD 600 serisini HD 660S2 ile genişletmeye devam ediyor.

Müzik tutkunlarının hayalindeki ses kalitesi: Sennheiser'dan yeni HD 660S2
07.04.2023 11:50
208
A+
A-

Türkiye distribütörlüğü Bircom tarafından yürütülen Sennheiser, yüksek performanslı odyofil kulaklıklar için uzun zamandır bir standart olan HD 600 serisini HD 660S2 ile genişletmeye devam ediyor. 

Sennheiser’in Hi-Fi uzmanlarının da görüşleri doğrultusunda referans düzeyindeki ayrıntıları, ilgi çekici frekans yanıtıyla ustaca dengelediği HD 660S2, güncellenen akustiği ile müziği deneyimlemenin keyifli ve yepyeni bir yolunu sunuyor.

75 yılı aşkın süredir sesin geleceğini inşa etmek vizyonuyla çalışan Sennheiser, odyofil sınıfı yeni kulaklığı HD 660S2’yi kullanıcılarla buluşturdu. İlgi çekici düşük frekans performansıyla olağanüstü ayrıntı arayan müzik tutkunları için tasarlanan HD 660S2, selefi sayılan efsanevi HD 660S’in geliştirilmiş versiyonu olarak dinleme zevkini daha saf, daha derin ve daha yoğun hale getiriyor. Gelişmiş bas yoğunluğuyla müzik tutkunlarını hayal ettikleri derinliğe ulaştıran HD 660S2, yüksek kaliteli mühendislik ile kulak anatomisini temel alarak üretildi. 

İpeksi ve nefes kesen bir müzik yolculuğu

HD 660S2’in sıcak ses karakteri, pürüzsüz tiz performansı ve eşsiz vokal varlığı ile mükemmel şekilde birleşerek, herhangi bir enstrüman tınısının doğal ve müzikal bir biçimde öne çıkmasını sağlıyor. En seçici müzik tutkunları bile şimdi HD 660S2 ile müziklerdeki düşük frekans yoğunluklu pasajların derinliğini ve yüksek frekans yoğunluklu pasajların en ince detaylarını yüksek çözünürlük eşliğinde fark edebiliyor. Kulaklık, her tür müziğe uygun bir yapıda iken; ses, dinleyicilere serinin bilinen yüksek ayrıntılı yapısından ödün verilmeden şimdi daha derin, daha net bas ile sunuluyor. HD 660S2, sürücü bobininin ağırlığını azaltarak, sürücü tepki hızı geliştirilmiş şekilde, her vuruşta hiper-gerçekçi dokular üretebiliyor. 

Kaliteli ve fonksiyonel tasarım 

Almanya’da tasarlanan ve Sennheiser’ın İrlanda’daki son teknoloji üretim tesisinde üretilen HD 660S2, üstün Hi-Fi deneyimine katkıda bulunan materyalleri kullanarak serinin kaliteli ve fonksiyonel tasarım vurgusunu sürdürüyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı