DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

N Kolay’dan yüzde sıfır faizli alışveriş kredisi

N Kolay ve Yataş’tan büyük kampanya   Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası olan Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, Yataş Grup ile önemli bir iş birliğine imza attı.

N Kolay’dan yüzde sıfır faizli alışveriş kredisi
01.12.2022 12:50
270
A+
A-

N Kolay ve Yataş’tan büyük kampanya

 

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası olan Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, Yataş Grup ile önemli bir iş birliğine imza attı. N Kolay, Yataş Grup’un tüm markalarında (Enza Home, Yataş Bedding, Divanev ve Puffy) geçerli olmak üzere, yüzde sıfır faizli kredi imkânı sunuyor. Peşin fiyatına 6 aya kadar vade ile dosya masrafsız olan bu krediden, 20 bin TL’ye kadar istenen tutarda faydalanılabiliyor. N Kolay’ın hızlı ve kolay dijital başvuru akışı sayesinde kısa sürede sonuçlanabilen kredi kampanyası, Yataş Grup’un tüm Türkiye’deki yaygın bayi ağı ile milyonlara ulaşıyor.

 

“Yataş Grup ürünlerini faizsiz ve dosya masrafsız krediyle, tüketicilerle buluşturuyoruz”

Uzun yıllardır iş ortağı oldukları Yataş Grup ile böyle büyük bir kampanya başlatmaktan mutluluk duyduklarını belirten Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz, “Yeni nesil bankacılık çözümleriyle hayatı kolaylaştıran dijital bankamız N Kolay’ın N Kolay Taksit çatısı altında sunduğu alışveriş kredileri yolculuğunda her daim iyi bir iş ortağı olan Yataş Grup ve tüm alt markaları ile 2015’ten bu yana çalışıyoruz. Yüzde sıfır faizli ve dosya masrafsız kredimiz sayesinde bu iş birliğimizi daha da güçlendirmekten mutluyuz, iddialı kampanyalarla tüketicilerimizi Yataş Grup’un kaliteli ürünleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı