DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası Başladı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası Başladı
03.04.2023 12:40
216
A+
A-

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yaptı. NEVNAR Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın açılış müsabakaları öncesinde minik sporculara başarılar dileyen Başkan Savran, Özel Altınyıldız Koleji-Mehmet Gülen İlkokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu-Çardak İlkokulu müsabakalarında forma giyen öğrenciler ve hakemlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Bu yıl 2.’si gerçekleştirilecek olan turnuvaya 21 takım katılıyor. Takımlar, 5 ayrı grupta mücadele edecek ve final müsabakası 14 Nisan 2023 Cuma günü oynanacak. Yarı final ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları, 23 Ulusal Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda verilecek.

Turnuvada gruplar ve bu gruplarda mücadele edecek olan takımlar şu şekilde;

1.Grup

Özel Altınyıldız Koleji

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Çardak İlkokulu

Nevşehir Cumhuriyet İlkokulu

Mehmet Gülen İlokulu

2. Grup

30 Ağustos İlkokulu

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu

Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu

Rauf Nail Akman İlkokulu

3.Grup

İncekaralar İlkokulu

Ersular İlkokulu

75. Yıl İlkokulu

Sulusaray İlkokulu

4.Grup

Yunus Emre İlkokulu

20 Temmuz İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Boğaz İlkokulu

5.Grup

100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu

19 Mayıs İlkokulu

Hacı Asım Atabilen İlkokulu

Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı