DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Toki 1410 Konut İle Terminal Arasındaki Yol Sıcak Asfalt Oluyor

Nevşehir Belediyesi tarafından, TOKİ 5.

Nevşehir Toki 1410 Konut İle Terminal Arasındaki Yol Sıcak Asfalt Oluyor
15.11.2022 18:20
322
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafından, TOKİ 5. Etap 1410 Konutların bulunduğu alan ile Terminal Kavşağı arasındaki yol sıcak asfalt yapılıyor. Yaklaşık 2 km uzunluğundaki yol kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

 

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Bekdik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan TOKİ 1410 Konut bölgesi ile Terminal Kavşağı arasında yapımına başlanılan yolda çalışmalar sürüyor. Gerek şehir merkezinden buraya gidecek gerekse de buradan şehir merkezine gidecek olan araç sürücülerinin Aksaray Yolu trafiğine girmeden kolayca ulaşımlarını sağlayabilmesi için yapılan yol 10 metre genişliğinde ve 2 km uzunluğunda olacak.

 

Kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan yol için sıcak asfalt serimini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri burada yaklaşık 7 bin ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirecek. Yaklaşık 5,5 Milyon TL yatırım bedeli olan yolda sürdürülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “4. Etap TOKİ Konutları ile Terminal arasında yaklaşık 2 km uzunluğunda bir yolumuz vardı. Bu yol stabilize ve dar haldeydi. 1410 Konutun teslim tarihi belli olduktan sonra planlamalarımızı yaptık ve çalışmalara başladık. İnşaallah 10 gün içerisinde 10 metre genişliğinde ve 2 km uzunluğundaki yolumuzu trafiğe açacacağız. Bu yol sayesinde bu bölgeye gelecek olan vatandaşlarımız Aksaray yolunu kullanmadan Terminal Kavşağı’ndan buraya gelecekler. İleride toplu taşıma araçları da bu yolu kullanacaklar.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı