DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

New Holland Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Yeni Modellerini Sergiliyor

Türkiye traktör pazarının 15 yıldır aralıksız lideri New Holland, 19.

New Holland Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Yeni Modellerini Sergiliyor
05.10.2022 11:50
357
A+
A-

Türkiye traktör pazarının 15 yıldır aralıksız lideri New Holland, 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda farklı ihtiyaçlara uygun geniş model seçeneklerini Türk çiftçisiyle buluşturuyor. BurTarım'da; İlk yerli üretim Faz 5 motora sahip, kendini kanıtlamış New Holland T3F serisi ile gücünü doğadan alan, çevre dostu New Holland T6.180 Methane Power traktörün lansmanı yapılıyor. Ayrıca New Holland standında teknoloji ve gücün sembolü, yeni T7 HD PLM Intelligence Serisi ile Hassas Tarım Teknolojileri ve Tarımsal Ekipmanları sergiliyor.

 

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Türkiye'nin ilk yerli üretim Faz 5 emisyon seviyesindeki motora sahip, New Holland T3F serisinin Türk çiftçilerle buluşmasının heyecanını yaşadıklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, "TürkTraktör olarak Türkiye'nin en önemli tarım ve hayvancılık fuarları arasında bulunan BurTarım'da Türk çiftçisiyle en güncel teknolojiye sahip T3F serisini tanıştırıyoruz. Düşük yakıt tüketimiyle yüksek performansı bir arada sunan Faz 5 motorlu traktörümüz sayesinde çiftçilerimiz maliyetlerini daha da düşürecek. İlk defa Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda çiftçimizle bir araya getirdiğimiz diğer modelimiz ise dünyanın ilk yüzde 100 metan gazıyla çalışan traktörü New Holland T6.180 Methane Power. New Holland markamızın dünyada ilk 'Yılın Sürdürülebilir Traktörü Ödülü' kazanan bu ürün, düşük karbon emisyon değerleri sayesinde enerji bağımsız çiftlik konseptini mümkün kılıyor. Model, dizel motorlara eşdeğer güç sağlayan ünitesi ile de sürdürülebilir tarımın geleceğini temsil ediyor" dedi. 

 

TürkTraktör'ün New Holland standını ziyaret edecek çiftçileri karşılayacak bir diğer yeni modelin ise teknoloji ile gücün sembolü Yeni New Holland T7 HD PLM Intelligence Serisi olduğunu söyleyen Ahmet Canbeyli, "En ağır işler için tasarlanmış ve başarısını ispatlamış T7 HD Serisi'nin yeni nesli T7 HD PLMI Serisi, tümüyle yenilenen kabini ve teknolojisiyle bir önceki modeline göre başarısını daha da ileriye taşıyor" dedi. 

 

TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli son olarak 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda, "Traktörlerimizin yanında hassas tarım teknolojileri alanındaki en yeni ve ileri ekipmanları, dijital dönüşümde çiftçimizin rehberi olan Tarlam Cepte uygulamasının yeni özelliklerini, yeni tasarımlı TürkTraktör Toprak İşleme ve Mısır Silaj Makineleri ile Teleskopik Yükleyicilerimizi de ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

 

Bursa Tarım Fuarı'na özel TürkTraktör, Ekim ayı boyunca geçerli avantajlı finansman kampanyalarını da çiftçilere sunuyor. TürkTraktör, finansman ihtiyacı olan çiftçiye New Holland marka yerli traktör alımlarında ve yem karma, toprak işleme, pulluk ve römorklarda geçerli 10.000 TL indirim imkanı sağlıyor.

 

Tarlam Cepte Kampanyaları Devam Ediyor

Bursa’da çiftçileri bekleyen bir diğer sürpriz ise TürkTraktör’ün tarımın ve çiftçilerin dijital dönüşümünü desteklemek için hayata geçirdiği Tarlam Cepte uygulamasını yeni özellikleri ve kampanyaları olacak. 100 binin üzerinde kullanıcı sayısına ulaşan uygulamanın en yeni özelliklerinden Mısır Verim Rekolte Tahmini ile kullanıcılar tarlasına ektiği tohum miktarını belirttikten sonra 4-6 saat içerisinde rekolte tahminini elde ediyor. Diğer yandan çiftçiler, 14 Ekim’e kadar katılma şansı bulunan çekilişle Tarlam Cepte ile bir traktör kazanma şansı da yakalıyor. Bununla birlikte Tarlam Cepte kullanıcıları, yetkili bayi ve servislerden yapacakları orijinal yedek parça alışverişlerinde 350 TL’ye varan indirim fırsatlarından faydalanabilecek.

 

New Holland Hassas Tarım Teknolojileri

Mevcut tarım arazisinde daha fazla ürün yetiştirilmesi, ilaç, gübre, tohum ve yakıt gibi girdilerin ideal seviyede kullanılması, bakım faaliyetleri sırasında oluşan bitki ezilmelerini azaltarak verimliliği artırmak gibi önemli avantajlar sunan Otomatik Dümenleme Sistemi, Akış ve Uygulama Kontrol Sistemlerine ek olarak yerli olarak geliştirilen manuel dümenleme sistemi de fuar boyunca tanıtılıyor.

 

New Holland TD5 MasterDrive

Tarımın öncü markası New Holland, Hassas Tarım Teknolojilerini yenilenen ve tüm ilgileri üzerine çeken New Holland TD5 serisi ile sunuyor. Tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sağlayan MasterDrive™ sistemi; yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerin randımanlı kullanımına olanak tanıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve üstün otomatik dümenleme özellikleri, TD5 MasterDrive’ı sınıfının vazgeçilmezi haline getiriyor.

 

New Holland Standında Sergilenen Traktörler Hakkında;

Türkiye'nin İlk Yerli Üretim Faz 5 Motorlu Traktörü: New Holland T3F Serisi

New Holland ailesi içinde kendini kanıtlamış serilerinden T3F, yepyeni ve Dünya standartlarında bir çevrecilik algısı ile ilk defa Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. 

 

Common-Rail yüksek basınçlı yakıt enjeksiyon sistemine sahip, 3 silindirli S8000 serisi yerli üretim motorlu T3F çiftçilerin daha rahat çalışması için vites ve kontrol kolları ile yeni ergonomik iyileştirmeleri bünyesinde barındırıyor. 

 

12 ileri 12 geri transmisyona sahip, 40 km/h maksimum ilerleme hızı özelliği bulunan T3F Faz 5 modellerinde 2 hafızalı motor hız yönetim sistemi ve servo kuyruk mili gibi özellikler de bulunuyor. 1400 d/d motor devrinde 341 Nm değerine kadar tork üretebilen bu traktörler isteğe bağlı 20 ileri 20 geri sürüngen vites seçeneği ile çiftçinin birçok işi yapmasına kolaylık sağlıyor. 

 

Dünyanın En Sürdürülebilir Traktörü: New Holland T6.180 Methane Power

New Holland'ın 2022'de dünyanın en sürdürülebilir traktörü ödülünü kazanan T6.180 Methane Power modeli, biyogaz tesislerinde elde edilen methan, Likit Doğal Gaz (LNG) ve Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) ile de çalışabilecek şekilde tasarlanan bu model biyogas üreticileri için önemli ölçüde verimlilik sağlıyor.   

 

Yenilenen Kabini ve Teknolojisiyle Gücün Sembolü: T7 HD PLM Intelligence Serisi

En ağır işler için tasarlanmış T7 HD Serisi'nin yeni nesli T7 HD PLMI Serisi, tamamen yenilenen kabini ve modern teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. T7 HD PLMI Serisi farklı güç talepleri için 250, 290 ve 300 HP güç üreten üç farklı modelden oluşuyor. 

 

Yeni Horizon™ Ultra kabin ile artan iç hacim (7.5) ve cam alanı artışı (11), yeni nesil T7 HD serisi operatörüne mükemmel bir ferahlık hissi ve görüş açısı sunuyor. Artan hacimle birlikte uygulanan ileri izolasyon teknikleri sayesinde sınıfının en iyi ses seviyesi değerlerinden olan 66 dBA ile T7 HD PLMI lüks otomobil konforunda çalışma imkanına sahip. 

 

Android işletim sistemli Intelliview™12 renkli dokunmatik ekran, Sidewinder™ Ultra yeni konsol, çift hatlı hidrolik + pnömatik römork fren sistemi, ön hidrolik ve PTO, ISOBUS 3 hız kontrol sistemi, HTS II tarla başı dönüş rutini sistemi, GPS destekli otomatik dümenleme sistemi, temizlik ve bakım işleri için ilave hava hattı ve hava tabancası standart olarak sunuluyor. İsteğe bağlı olarak sunulan Bluepower donanım seçeneği ile; tozlu şartlar için gerekli ters fan, 360 derce LED aydınlatma sistemi, dijital göstergeli (Centreview) deri direksiyon, premium ses sistemli bluetooth radyo, soğutmalı saklama alanları, otomatik ayarlı ve ısıtmalı operatör koltuğu ile çiftçinin en üst seviyede rahatlığı hedefleniyor.  

 

New Holland’ın Standında Sergilenen Tarım Ekipmanları Hakkında;

New Holland TC5.90 Serisi  

2023 yılında ürün gamına eklenecek 4 çeker TC5.90 biçerdöverler ilk kez Bursa Fuarı’nda Türk çiftçisi ile buluşuyor. 

 

Tier 3 emisyon seviyesine sahip TC5.90 biçerdöverler, 2023 senesinden itibaren StageV seviyesinde, en güncel emisyon değerlerindeki motorlara kavuşuyor. 

 

StageV biçerdöverlerde kullanılan ECOBlue™ teknolojisinde, egzoz gazındaki zararlı nitrojen oksitleri, zararsız su ve nitrojene dönüştüren AdBlue kullanılıyor. Bu sayede egzoz kaynaklı, doğaya zararlı gazların salınımı minimum seviyeye düşürülüyor. TC5.90 StageV biçerdöverlerde Dizel Partikül Filtresi (DPF) bulunuyor.

 

New Holland Teleskopik Yükleyici

2022'de Tarımsal Ekipman ürün gamına eklenen teleskopik yükleyiciler, malzeme taşıma, açık arazi çalışmaları, büyük balyaların toplanması ve istiflenmesi gibi çeşitli uygulamalarda dinamik yapısıyla öne çıkıyor. Tamamen yenilenen 4 ileri, 3 geri vites seçimine sahip PowerShift™ şanzıman yürüyüş esnasında hassas bir sürüş deneyimi sunuyor. 

 

TH7.37 model 7 m yüksekliğe kadar kaldırma ve 3.700kg taşıma kapasitesi sunarken; TH9.35 ise 9,15m yüksekliğe kadar kaldırma ve 3.500kg taşıma kapasitesi sunmaktadır. 360° görüş alanına sahip kabin içerisinde operatör, teleskopik yükleyici üzerindeki ataşmanı her konumda rahat bir şekilde görebiliyor. 

 

Yeni Tasarım TürkTraktör Toprak İşleme Makineleri

Bahçe ve tarla tipi modelleriyle yeni tasarımlı TürkTraktör Toprak İşleme Makineleri Bursa Fuarı’nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. Sabit, kaydırmalı, merdaneli ve farklı çalışma genişliklerine sahip model seçenekleri ile çeşitli toprak koşullarında ideal çalışma imkanı sunuyor.

 

Yeni TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi

Ürün gamına 2022'de dahil olan TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi, Bursa Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşuyor. Sıra bağımsız, 2 sıralı mısır silaj makinesi, 1.24 metre iş genişliğiyle tek seferde 2 sırayı alabiliyor. TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi, tarla içindeki dönüş sayısını azaltan geriye katlanabilir özelliği sayesinde çiftçiye ekstra zaman kazandırıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı