DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

OPPO, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin En İlham Veren Üç Maçını Seçti

OPPO, taraftarların oylarıyla belirlenen UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en ilham veren üç maçını açıkladı.

OPPO, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin En İlham Veren Üç Maçını Seçti
05.10.2022 11:10
335
A+
A-

OPPO, taraftarların oylarıyla belirlenen UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en ilham veren üç maçını açıkladı. Dünyanın her yerinden futbolseverin seçtiği maçlar, 'Barcelona – Paris Saint-Germain: 6-1', 'AC Milan – Liverpool: 3-3' ve 'Manchester City – Real Madrid: 4-3' oldu.

 

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, taraftarların oylarıyla belirlediği, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en ilham veren üç maçını açıkladı. EMEA, Amerika ve Asya'dan futbolseverler, üç hafta süren oylama süresince 50 maçtan oluşan listeden En İlham Veren Maçlar için oy kullandı. Futbolseverlerin seçtiği maçlar, Barcelona – Paris Saint-Germain: 6-1 (2016-17 Son 16, İkinci Tur), AC Milan – Liverpool: 3-3 (2004-05, Final) ve Manchester City – Real Madrid: 4-3 (2021-22 Yarı Final, Birinci Tur) oldu.

 

Yakın zamanda UEFA ile iş birliği yaptığını duyuran OPPO, dünyanın dört bir yanından futbol taraftarlarını turnuvanın 67 yıllık tarihindeki en ilham veren maçları oylamaya davet eden En İlham Veren Maçlar kampanyasını başlattı. 50 maçlık listeden seçilerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en ilham veren üç maçı şunlar oldu:

 

2016-17 Sezonu Son 16, İkinci Tur: Barcelona – Paris Saint-Germain: 6-1

İlk maçı 4-0'lık yenilgiyle noktalayan Barcelona, ikinci tur maçında Paris Saint-Germain'i 6-1 yenerek tarihi bir geri dönüş yaptı.

 

2004-05 Sezon Finali: AC Milan – Liverpool: 3-3

Liverpool, ikinci yarıda skoru 3-3'e eşitlemek için altı dakikada 3 gol attı ve AC Milan'ı penaltılarla 3-2 mağlup etti.

 

2021-22 Sezonu Yarı Final, Birinci Tur: Manchester City – Real Madrid: 4-3

Dünyanın en iyi takımlarından olan rakipler, heyecan verici maçta 7 muhteşem gole imza attı. Çok çekişmeli geçen maçın kazananı Manchester City oldu.

 

OPPO'nun 'İlham Yanı Başında' mottosuyla düzenlenen En İlham Veren Maçlar kampanyası, OPPO'nun sporla ilgili uzun soluklu kampanya serisinin en yeni adımını temsil ediyor. Kampanya, en çok ilham veren üç maçla ilgili anılarını paylaşacak 'yıldız tanıkları' arayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ruhunu ateşlemeye devam edecek. Bu kapsamda OPPO, taraftarları maçlarla ilgili deneyimlerini anlatmaya ve aldıkları ilhamı tüm dünyadaki futbolseverlerle paylaşmaya davet edecek.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni takip edenler, maçların heyecanını OPPO ürünleriyle yaşayabilecek. Bu ürünler arasında OPPO'nun son teknoloji MariSilicon X görüntüleme NPU'suna sahip Find X ve Reno Serisi, OPPO kablosuz kulaklıklar ve IoT ürünleri yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı