DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Oscar®️'lı Yapımlar ve Yılın Favori Adayları Şimdi ve Çok Yakında Disney+'ta

Akademi Ödülleri, bu yıl 95.

Oscar®️'lı Yapımlar ve Yılın Favori Adayları Şimdi ve Çok Yakında Disney+'ta
13.03.2023 20:50
235
A+
A-

Akademi Ödülleri, bu yıl 95. kez sahiplerini buldu. The Walt Disney Company yapımı “Avatar: Suyun Yolu” En İyi Görsel Efekt, “Black Panther: Yaşasın Wakanda” ise En İyi Kostüm Tasarımı Oscar®️’larını evine götürdü.

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929’dan bu yana verilen ve bu yıl 95.’sine imza atılan Oscar®️ Ödülleri, 12 Mart gecesi Hollywood’daki Dolby Theatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu komedyen Jimmy Kimmel’ın yaptığı törende, 2022 yılında gösterime giren ve 23 kategoride adaylıkları açıklanan en iyi filmler ödüllendirildi.

Dünyanın en sevilen hikayelerine ev sahipliği yapan The Walt Disney Company, bünyesindeki ABC Entertainment, Disney+, Disney Television Studios’, 20th Television Animation, ABC Signature, Freeform, FX, FX Productions, Hulu, Lucasfilm Ltd., Marvel Studios, National Geographic Content, National Geographic Documentary Films, Searchlight Television ve Walt Disney Studios dahil olmak üzere iddialı stüdyolarından aday yapımlarla bu yılki Oscar®️ heyecanına dahil oldu. 

THE BANSHEES OF INISHERIN VE DAHA FAZLASI DISNEY+’TA

Her yıl sinemaseverlerin heyecanla beklediği Oscar®️ Ödülleri’nde The Walt Disney Company yapımı “Avatar: Suyun Yolu” En İyi Görsel Efekt, “Black Panther: Yaşasın Wakanda” ise En İyi Kostüm Tasarımı Oscar®️’larına layık görüldü. Bu ödüllü iki yapım yakında Disney+ ekranlarında olacak. Pek çok otorite tarafından bu yılın favori yapımı olarak gösterilen ve Collin Farrell’ın başrolde olduğu “The Banshees of Inisherin” de çok yakında Disney+’taki yerini alacak. Akademi Ödülleri’nin güçlü adayları arasında yer alan diğer Disney yapımlarından Kırmızı, Le Pupille, Tehlikeli Ateş ve Empire of Light ise şimdi Disney+’ta izleyicileriyle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı