DOLAR
32,5224
EURO
34,8341
ALTIN
2.474,48
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

PWN İstanbul'dan yine fark yaratan bir proje: 'İşimin Patronuyum' Başladı

Kadınların iş hayatında sürdürebilir bir şekilde var olmaları ve liderler olarak yükselmelerini desteklemek misyonu ile çalışmalar yapan PWN İstanbul’un yeni projesi ‘İşimin Patronuyum’ yoğun katılımcı ilgisiyle ilk dersini yaptı.

PWN İstanbul'dan yine fark yaratan bir proje: 'İşimin Patronuyum' Başladı
27.04.2023 13:40
223
A+
A-

Kadınların iş hayatında sürdürebilir bir şekilde var olmaları ve liderler olarak yükselmelerini desteklemek misyonu ile çalışmalar yapan PWN İstanbul’un yeni projesi ‘İşimin Patronuyum’ yoğun katılımcı ilgisiyle ilk dersini yaptı. 25 Nisan 2023 tarihinde online olarak başlayan ve yedi hafta sürecek programda; fikirden pazara girişimcilik süreçleri, bu süreçlerde karşılaşılan sorunlara pratik öneriler ve iş yaşamından deneyimli eğitmenlerin paylaşımları yer alacak. 

‘İşimin Patronuyum’ programında depremden etkilenen bölgelerdeki kadın girişimciler önceliklendiriliyor. 

Girişimcilik yolculuğuna çıkmış, kendi işini yöneten kadınların karşılaştıkları zorlukların bilinciyle PWN İstanbul yeni bir projeye imza atıyor.

PWN İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Demirel’in liderliğindeki PWN Akademi gönüllüleri tarafından geliştirilen ve hayata geçirilen proje, 25 Nisan 2023 tarihinde online olarak başladı. Programda, konusunda uzman eğitimciler, kadınlara işlerini yönetme ve büyütme konusunda bilgilerini aktarıyorlar. Özellikle depremden etkilenen bölgelerdeki kadın girişimcileri etkileyen program tamamen online olacak. Aylin Satun Olsun’un Girişimcilik 101 dersi ile başlangıcını yaptığı ve yedi hafta sürecek olan programda; Beril Koparal Ergün, Arzu Uludağ, Duygu Gündüz Özşen, Seçil Özekin Erdoğan ve Selma Çelik ile insan kaynakları, satış, pazarlama, sosyal medya ve marka oluşturma gibi başlıklarda eğitimler verilecek. Girişimciliğe sağlam adımlar atmak isteyen kadınlar, konusunda uzman eğitimci kadrosu ile her salı ve perşembe akşam saat 20.00’de çevrim içi eğitimlerde buluşacak.

PWN İstanbul üyesi ve program koordinatörü Duygu Gündüz Özsen “Bu programı mart ayı içerisinde başlatmayı planlamıştık. Ancak deprem ile birlikte, özellikle bölgedeki kadın girişimcilere destek olmayı planladık ve 25 Nisan itibariyle daha geniş bir kapsama alanı ile başladık” diye belirtti.  

PWN İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Beril Koparal Ergün ise programın özellikle kadın girişimciliğini destekleme anlamında çok önemli olduğunu ifade ederek, depremzede girişimci kadınlara bu eğitimlerle başlayacak olan desteklerinin farklı projelerle devam edeceğini söyledi. Koparal Ergün, “Depremden etkilenen bölgelerin hızla ayağa kalkmasında kadın iş gücü ve istihdamı çok değerli. Biz PWN İstanbul olarak ‘İşimin Patronuyum’ projemiz ile başlayarak farklı projelerle bu konuda destek olmaya ve değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı