DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Red Bull Doodle Art Türkiye Finalisti Açıklandı

60’tan fazla ülkeden genç sanatçıların katıldığı Red Bull Doodle Art yarışmasının sonuna yaklaşılırken ülke finalistleri belli oldu.

Red Bull Doodle Art Türkiye Finalisti Açıklandı
05.04.2023 14:00
181
A+
A-

60’tan fazla ülkeden genç sanatçıların katıldığı Red Bull Doodle Art yarışmasının sonuna yaklaşılırken ülke finalistleri belli oldu.

Türkiye’de dördüncü kez hayat bulan yarışmanın BantMag jüriliğinde seçilen 2023 Türkiye finalisti Doğan Güneş, Amsterdam’da gerçekleşecek dünya finalinde yarışmaya hak kazandı.

Yeni nesil sanatçılara yönelik küresel bir yarışma olan Red Bull Doodle Art, sanat yaratmanın özgün bir yolu olan karalamalar ile katılımcılardan bir kâğıt ve kalem eşliğinde içlerindeki çocuğu ortaya çıkarma fırsatı veriyor. Karalamaları ile öne çıkan ülke finalistleri, yarışmanın Amsterdam’da gerçekleşecek büyük final heyecanına ortak olacak. 

Türkiye finalisti Amsterdam’da yarışmaya devam edecek!

25-28 Mayıs tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilecek Red Bull Doodle Art 2023 Dünya Finali’nde ülkemizi temsil etme şansını yakalayan Doğan Güneş, çizim konusundaki becerilerini sergileyecek. 

Red Bull Doodle Art ülke finalistleri aynı zamanda Amsterdam’da gerçekleşecek olan dünya finali kapsamında yetenekli ve dünyaca tanınmış sanatçılarla buluşma ve atölyelerde deneyim paylaşma imkânı da bulacak.

Finalistlerin eserleri halkın katılımına açık bir sergi ile sanatseverlerle buluşacak. Alanında öne çıkan isimlerin de aralarında bulunduğu jüri tüm eserleri yaratıcılık, artistik beceriler ve eğlenceli içerikler çerçevesinde değerlendirilecek. Red Bull Doodle Art 2023 dünya birincisi, sanat ve inovasyonu harmanlayan 3 gün boyunca sürecek etkinliğin sonunda açıklanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı