DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Riskli Hastalıklar Türkiye Sigorta’ya Emanet

Türkiye Sigorta, sağlık alanındaki güvencelerine bir yenisini daha ekledi.

Riskli Hastalıklar Türkiye Sigorta’ya Emanet
24.10.2022 12:20
325
A+
A-

Türkiye Sigorta, sağlık alanındaki güvencelerine bir yenisini daha ekledi. Acente satış kanalına özel olarak hazırlanan Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası ile kanserden kalp krizine, organ naklinden böbrek yetmezliğine kadar teminat kapsamındaki tüm hastalıkları ve çok daha fazlasını güvencesi altına alıyor.

 

İnsan hayatını önemli ölçüde etkileyen ve yaşam kalitesini düşüren yüksek riskli hastalıklar ve sağlık sorunları ne yazık ki kontrolümüz dışında gelişebiliyor. Üstelik günümüz şartlarında maruz kalınan riskli durumlar da günbegün artarak karşımıza çıkıyor. Bu durumun bilincinde olan Türkiye Sigorta, Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası ile 18-50 yaş aralığındaki tüm bireylerin sağlığını güvence altına alıyor.

 

Türkiye Sigorta’nın riskli hastalıklar için hazırlamış olduğu sağlık sigortası yılda bir kez kronik hastalıkların erken teşhisinde son derece önemli olan yıllık check-up hizmetini de kapsıyor. 

 

Potansiyel riskler kontrol altında

Riskli hastalıkların 7’den 70’e herkes için bir risk faktörü oluşturduğunun altını çizen Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Tuba Buldu, kronik hastalıkların erken teşhisinde son derece önemli olan ve geniş kapsamlı testleri içeren yıllık check-up hizmetinin, bu ürünler dahilinde gerçekleştirilebildiğini kaydediyor. Buldu, sözlerine şöyle devam ediyor: “Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası ürünümüz, diş sağlığında Genişletilmiş Diş Paketi ve göz sağlığında da Göz Koruma Paketi’yle farklılaşıyor ve öne çıkıyor. Yılda bir defaya mahsus olmak kaydı ile PSA veya Mamografi testi gibi destekleyici ek hizmetlerle de ürünümüzü zenginleştirirken, tüm bu riskli hastalıklara karşı sigortalılarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtebilirim.”

 

100 bin TL’ye kadar teminat ödemesi

18-50 yaş aralığında tüm bireyleri güvence altına alan Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası kanser, inme/felç, kalp krizi, by-pass, kalp kapakçığı değişimi, organ nakilleri, MS, aort ameliyatı, büyük yanıklar, beyin anevrizma ameliyatı, böbrek yetmezliği ve kol ve/veya bacak kaybı gibi hastalıkları kapsıyor. Bir yıllık süre ile geçerli olan Genişletilmiş Riskli Hastalıklar Sigortası, teminat kapsamında belirtilen 12 kritik hastalıktan birine yakalanılması durumunda 30.000 TL, 50.000 TL veya 100.000 TL teminatlı paketlerinden hangisi seçildiyse, bu meblağ teminat ödemesi olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı