DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Saç Ekimi Nedir? Yöntemleri Nelerdir?

Saç Ekimi Nedir? Yöntemleri Nelerdir?
27.03.2023 11:59
843
A+
A-

Saç ekimleri ense kısmından greftlerin alınarak saçsız alana transfer edilmesidir. Bu işlem direk olarak profesyonel saç ektirme uzmanları tarafından özenle gerçekleştirilir. Ayrıca saç ekimi fiyatları kaliteli saç ektirme merkezi sitelerinden güncel olarak sunulur.

Saç Ektirme İşlemi Yüksek Maliyetli Midir?

Saç ektirme işlemleri yüksek maliyetli değildir. Bu işlemler bugün daha çok tercih ediliyor. Özellikle profesyonel saç ektirme merkezlerinde saç ekimi daha uygun fiyatlardan yapılıyor. Böylece bireyler ekonomik anlamda kendilerini avantajlı hissediyor. Saç ekimlerinde dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar söz konusudur.

İşlemin sadece profesyonel saç ektirme merkezinden yaptırılması önemlidir. Sektörde merdiven altı olarak tabir edilen pek çok kalitesiz saç ektirme merkezleri yer alıyor. Bu gibi işletmelerde saç ektirme işlemleri yüksek maliyetle yapılabiliyor.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökleri saç tellerinin yağlı olarak meydana geldiği bölümdür. Saçlarınız ilk olarak buradan yağlı olarak çıkar. Sonrasında olgunlaşma devresine geçer. Ayrıca saç ekimi fiyatları ek ücret yer almaz.

Saç Yapısı Ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı ve saç yapısı çeşitleri oldukça geniştir. Bu kapsamda ince ve kalın saç telleri, yağlı ve kuru saçlar saç ekimlerinde gözden geçirilebilir. Ev konforunda saç ekimi fiyat incelenebilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri saçları dökülen ya da önceki dönemlerden itibaren kellik sorunuyla boğuşan kadın ve erkek herkes için uygundur. Saç ektirmek için ense bölgesindeki saçların yerinde olması yeterlidir. Çünkü ekimlerde buradan dönorlar alınır.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Fut, fue, safir fue, dhi gibi birçok saç ektirme yöntemleri söz konusudur. Bu yöntemleri profesyonel saç ektirme merkezinden inceleyebilirsiniz. Bu kapsamda en uygun olan yöntem üzerinden saç ektirebilirsiniz.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Ense bölgesinden dönorlar alınarak saçsız alana nakil edilerek saç ekimleri başarılı bir şekilde tamamlanır. Böylece saç ekimleri sonrasında işlemden %100 memnun kalınır.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimlerinin pek çok avantajları söz konusudur. Bu nedenle tüm saç ekimleri profesyonel saç ektirme merkezleri tarafından tavsiye edilir. Saç ekimleri doğallık sunar. Yani yeniden özlenen doğal saçlara sahip olunmasını sağlar. Bu işlemler özgüvenin yeniden pekişmesini destekler. Bu kapsamda bireylerin iş ve sosyal hayatta daha verimli kalmasına destek olur.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Yılın 365 günü boyunca kusursuz tekniklerle saç ektirebilirsiniz. Bu kapsamda saç ektirmelerde herhangi aylar söz konusu değildir. Fakat bu işlemi sıcak dönemlerde yaptırmak istemediğinizde Sonbahar aylarını tercih edebilirsiniz. Bu aylar içerisinde profesyonel saç ektirme merkezinden saç ektirebilirsiniz.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

Saç ekimlerinin sağladığı en büyük avantajlar listesinde herhangi yaş sınırı sunmamasıdır. Bunun ana nedeni yaş sınırı olmaksızın ense bölgesindeki saç köklerinin kalitesini ömür boyu korumasıdır. Bu şartı sağladığınızda yaşınız kaç olursa olsun saç ektirebilirsiniz.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimleri süreci en az 1 saat sürebilir. Örneğin, minimum düzeyde ekimler yaptırmak istediğinizde profesyonel saç ektirme merkezinden 1 saatlik saç ektirme işlemi alabilirsiniz. Maksimum düzeyde dönor ektirmek istediğinizde işleminiz 12 saat sürebilir. Bu kapsamda ekim sürecini sabırla beklemeniz gerekir.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ektirme sonucu 3 ay içerisinde görülebilir. Burada ekim yapılan saç ektirme merkezinin aynı şekilde uzmanlığı önem arz eder. Profesyonel saç ektirme merkezinde saç ektirme süreci daha kısadır.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimlerinden 1-2 saat öncesinde kaliteli cilt bakımı yapılmalıdır. Bu kapsamda kafa derisi şampuanla ya da eczaneden satılan kükürt içerikli doğal sabunla yıkanmalıdır.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimlerinden sonrasında saçlar kusursuz bir şekilde yıkanabilir. İşlemden 2 ay sonrasında ilk yıkama yapılabilir. Dönorların zarar görmemesi için ilk yıkama profesyonel saç bakım merkezinden yaptırılmalıdır.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ektirme fiyatlarına dikkat edilmelidir. Kaliteli saç ektirme merkezlerinde saç ektirme ücretleri uygundur. Bu kapsamda saç ektirme merkezi sitesinden 7/24 aralıksız olarak saç ektirme randevusu alınabilir.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.

Backlink