DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Schneider Electric, EcoXpert Sistem Entegratörleri Buluşmasında Sektörün Geleceğine Işık Tuttu

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, sektörü birlikte şekillendirmek üzere uzun yıllardır iş birliği yaptığı EcoXpert Sistem Entegratörleri iş ortaklarıyla Kıbrıs’ta düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Schneider Electric, EcoXpert Sistem Entegratörleri Buluşmasında Sektörün Geleceğine Işık Tuttu
07.06.2023 14:20
188
A+
A-

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, sektörü birlikte şekillendirmek üzere uzun yıllardır iş birliği yaptığı EcoXpert Sistem Entegratörleri iş ortaklarıyla Kıbrıs’ta düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Schneider Electric yöneticileri ve hem Türkiye hem de yurt dışından etkinliğe katılan sektör temsilcileri, 2022 yılını değerlendirdi ve gelecek dönem hedeflerini konuştu.

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Dijital Enerji İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte; Yeni Nesil EcoXpert Programı, EcoStruxure™ Building ve EcoStruxure™ Power çözümleri, onları sahada uygulayan profesyonellerle paylaşıldı. Bina ve konut otomasyonu, güç dağıtımı ve güç yönetimi gibi geniş bir alanda sektörün sürdürülebilir değerlerle gelişmesinde rol alan EcoXpert Sistem Entegratörleri, etkinlikte ayrıca dijital dönüşüm, mikro şebekeler, elektrikli araç şarj istasyonları, yangın algılama çözümleri gibi geleceğin teknolojileri hakkında yeni bilgiler ve içgörüler kazandı.

Schneider Electric’in sektör temsilcilerinden tam not alan etkinliği, EcoXpert Ödül Töreni ile son buldu. Törende bina yönetim sistemleri, kritik güç, şebeke otomasyonu, aydınlatma ve oda kontrolü, erişim denetimi gibi alanlarda başarı gösteren Schneider Electric iş ortakları ödüllendirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı