DOLAR
32,5158
EURO
34,6136
ALTIN
2.489,76
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

“ŞEHRİN İYİ HALİ” Konserinde Gençler Şanışer & Sokrat St ile Coşacak

Akbank’ın bu sene 8’incisini gerçekleştirdiği ve gençlerin gönüllülükle tanışmalarına imkân yaratan “Şehrin İyi Hali” projesi kapsamında Şansıer&Sokrat St, 13 Kasım Pazar günü Water Garden Ataşehir’in içinde yer alan JJ Arena’da bir konser verecek.

“ŞEHRİN İYİ HALİ” Konserinde Gençler Şanışer & Sokrat St ile Coşacak
02.11.2022 14:10
245
A+
A-

Akbank’ın bu sene 8’incisini gerçekleştirdiği ve gençlerin gönüllülükle tanışmalarına imkân yaratan “Şehrin İyi Hali” projesi kapsamında Şansıer&Sokrat St, 13 Kasım Pazar günü Water Garden Ataşehir’in içinde yer alan JJ Arena’da bir konser verecek. Gönüllülük etkinliklerine dâhil olan gençlerin fiziksel olarak katılabileceği konseri, jojo.liveda ise online olarak tüm gençler izleyebilecek.

 

Akbank’ın bu sene 8’incisini gerçekleştirdiği Şehrin İyi Hali projesi kapsamında 2 bin genç, 13 sivil toplum kuruluşu iş birliğiyle gönüllülük etkinliklerine katıldı. 

 

İyilik hareketine katılıp gönülülük sertifikasını alacak gençler, müziği ana akım anlatılarından ibaret görmeyi reddeden Şanışer ve sanat anlayışını ‘Vicdan’ temeline oturtan Sokrat St’nin Water Garden Ataşehir’in içinde yer alan JJ Arena’da vereceği konserde eğlenme imkânı bulacak. 

 

13 Kasım Pazar günü saat 21.00’de başlayacak konseri jojo.live/akbank linkinden tüm gençler de ücretsiz ve online olarak izleyebilecek. 

 

Şanışer& Sokrat St de ŞİH etkinliğine katıldı 

Gençlerin STK’lar aracılığıyla gönüllülükle tanışmalarına imkan yaratan Şehrin İyi Hali projesi kapsamında Şanışer ve Sokrat St de gönüllü gençlerle birlikte İzmir’de kıyı temizliği yaparak projede etkin rol oynadılar. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı