DOLAR
32,3520
EURO
35,1292
ALTIN
2.301,73
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Kasım ayı kampanya dönemine hazırız

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, tüm dünyada her yıl kasım ayında düzenlenen e-ticaret kampanya dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Kasım ayı kampanya dönemine hazırız
03.11.2022 13:20
270
A+
A-

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, tüm dünyada her yıl kasım ayında düzenlenen e-ticaret kampanya dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “2021 yılında e-ticaretin toplam perakendeden aldığı pay yüzde 17,7. Bu oran kasım ayında yüzde 20’yi aşmıştı. KOBİ, kurumsal şirketlerin ve pazaryerlerinin tüm enerjisiyle hazırlandığı bu dönemde, Sendeo olarak 7/24 hizmet anlayışımızla yanlarındayız” dedi.  

 

Geçtiğimiz yılın eylül ayında faaliyetlerine başlayan ve altı ay gibi kısa bir sürede operasyonunu 81 ile taşıyan Sendeo, müşteri memnuniyetinde liderlik hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kasım ayı e-ticaret kampanya dönemine de hazır olan Sendeo 81 ilde; 11 transfer merkezi, 16 dağıtım merkezi ve 1.500 teslimat noktasıyla hem KOBİ’lerin hem de onların müşterilerinin dağıtım ve teslimat ihtiyaçlarına anında cevap verecek. 

 

E-ticaretin çözüm ortağıyız

E-ticaret sektörünün en önemli paydaşlarından biri olduklarını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Sektör olarak 2021 yılında yalnızca e-ticaret kaynaklı 3,5 milyara yakın gönderinin teslimatını gerçekleştirdik. Özellikle kasım ayı e-ticaret kampanya döneminde sektör önemli bir ihtiyaca çözüm oldu. Ne kadar iyi bir dağıtım ağına sahip olursak, e-ticaretin gelişmesini de o kadar hızlandırırız. E-ticaretin büyüme ivmesinin yüksek olması güçlü bir dağıtım operasyonuna ihtiyaç duyuyor. 2021 yılının kasım ayında 57 milyon kullanıcı e-ticaret sitelerine giriş yaparken bunların önemli bir çoğunluğu online olarak alışveriş yaptı. Geçen yılki kampanya döneminin düzenlendiği 26 Kasım’da internetten kartlı ödemeler önceki haftaya göre yüzde 30 artarak, yaklaşık 14,5 milyar TL olmuştu. Satın alınan tüm ürünleri dağıtım ve teslimat olarak biz tüketicilerle buluşturduk.  Sendeo olarak bu dönem için planlamalarımızı çok önceden başlattık” dedi. 

 

Sendeo olarak sahip oldukları operasyonel yetkinlik, insan kaynağı ve teknolojileriyle kasım ayına hazır olduklarını söyleyen Şahin, “Marka olarak ‘İstediğin gibi sende o!’ diyoruz ve bu vaadimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Kısa sürede önemli başarılara imza attık. Altı ayda operasyonumuzu 81 ile taşıdık. İstihdamımızı arttırmaya devam ediyoruz. Sendeo Teslimat Noktaları hizmetimizle gönderilerin müşterilere ulaşması için alternatif bir hizmeti devreye aldık. Hem müşterilerimizi hem de onların müşterilerini memnun etmek için çalışıyoruz ve bunu en az ticari hedeflerimiz kadar önemsiyoruz. Bu yıl kasım ayındaki e-ticaret kampanya döneminde KOBİ, kurumsal şirket ve pazaryeri gruplarının en büyük destekçileri, iş ortakları olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

 

Dijitalde her an ulaşılabilir olan Sendeo, farklı iletişim kanallarıyla da müşterilerine kesintisiz hizmet veriyor. Müşteriler 444 75 48 numaralı çağrı merkezinden, WhatsApp hattından ya da sendeo web sitesindeki Canlı Destek sekmesinden diledikleri an Sendeo’ya ulaşabiliyor, istek ve sorunlarına cevap bulabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı