DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sevgi Eylem Gerektirir

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.

Sevgi Eylem Gerektirir
04.12.2022 14:30
207
A+
A-

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.”

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireylere Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar tarafından düzenlenen kahvaltı gerçekleştirildi.

 

Baraj Kır Lokantası’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, özel bireylerin toplumun vazgeçilmez parçaları olduğunu vurgulayarak “Özel bireyleri sosyal hayata teşvik etmeye ve ihtiyaç duydukları her an onlara yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Onların dertleriyle dertlenerek, hayat içerisinde yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturarak yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şunu iyi bilmeliyiz ki; herkesin eşit olduğu, tüm hak ve özgürlüklerden yararlandığı bir toplum tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumdur. Özel bireylerimizin toplum içerisinde ihtiyaç duydukları desteği vermek, onları sosyal hayata adapte etmek hepimizin ortak görevidir. Beydağ Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamında özel bireylerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

Beydağ Belediyesi olarak yapılan çalışmalardan bahseden Yılmazlar, “Söz verdiğimiz gibi bu şehir herkesin şehri olacak. Bu şehirde eşit, adil kamu hizmetlerini ayrım yapmadan her kesimle buluşturmaya devam edeceğiz. Sevginin eylem gerektirdiğinin bilinciyle tüm özel bireylerimi kucaklamak için projeler geliştirmeye devam edeceğiz.

Unutmamalıyız ki en büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. İlçemizdeki özel bireyli kardeşlerim olmak üzere ülkemizdeki tüm özel bireyli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleriniz ile birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yılmazlar’ın konuşmasının ardından tüm misafirlerle birlikte Beydağ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gelişim ve Destek Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı