DOLAR
32,5010
EURO
34,5615
ALTIN
2.501,44
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SinginGiant’ın Geliştirdiği Yerli Taktik FPS Oyunu Contain, Steam’de Yerini Aldı

Dijital oyun sektöründe İstanbul kökenli yeni bir girişim olan SinginGiant'ın geliştirdiği PC oyunu Contain'de geri sayıma geçiliyor.

SinginGiant’ın Geliştirdiği Yerli Taktik FPS Oyunu Contain, Steam’de Yerini Aldı
08.11.2022 11:00
275
A+
A-

Dijital oyun sektöründe İstanbul kökenli yeni bir girişim olan SinginGiant'ın geliştirdiği PC oyunu Contain'de geri sayıma geçiliyor. İçinde doğaüstü ve gerilim öğeleri barındıran taktik FPS oyunu Contain, Steam üzerinden istek listesi almaya başladığını duyurdu. 

 

Unreal Engine 5 ile geliştirilen Contain, 1-5 kişilik ekipler halinde ister tek oyuncu ister 5 kişiye kadar Co-Op olarak oynanabilecek. Oyun severleri Contain'de her köşe ardında bir tehlike bekliyor. Contain'in geliştirici ekibi içinde tecrübeli isimler yer alıyor. Daha önce Steam'de çıkan iki oyunun yaratıcıları arasında bulunan Sonat Samir, bugüne kadar yüzlerce oyun inceleyen Burak Akmenek, yayımlanan çok sayıda basılı ve dijital medyanın tasarımında emeği geçen Oğuz Taşdan bunlardan bazıları. Değerli bir yatırımın ardından oyunun geliştirilmesine hızlıca başlayan ekip, oyunu tamamlamak için emin adımlarla ilerliyor.

 

Co-Op mücadelede oyuncuları tüyler ürperten bir maceraya davet eden Contain, kapalı beta testini ileri bir tarihte gerçekleştirilmesi planlanıyor. Takım arkadaşlarınızın sırtını kollayın ve ekipmanlarınızı hazırda tutun!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı